BİK MÜDÜRÜ ENGİN, VALİ BARUŞ VE IGC BAŞKANI BAŞ’I ZİYARET ETTİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BİK MÜDÜRÜ ENGİN, VALİ BARUŞ VE IGC BAŞKANI BAŞ’I ZİYARET ETTİ
Haberin Tarihi: 6.10.2022 17:14:58 - Okunma Sayısı:676 defa okundu.

Basın İlan Kurumu Antalya Bölge Müdürü Nedim Engin ve Kurum Personeli Yasin İleri  Vali Aydın Baruş’a hayırlı olsun  ziyaretinde  bulundu.

BİK MÜDÜRÜ ENGİN, VALİ BARUŞ VE IGC BAŞKANI BAŞ’I ZİYARET ETTİ

Basın İlan Kurumu Antalya Bölge Müdürü Nedim Engin ve Kurum Personeli Yasin İleri  Vali Aydın Baruş’a hayırlı olsun  ziyaretinde  bulundu.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için İlimize gelen BİK Antalya Bölge Müdürü Nedim Engin, Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret ederek Isparta’ya atanmasından dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulundu.  Ziyarette Bölge Müdürlüğünün çalışmalarına ilişkin Vali Baruş’u bilgilendiren Basın İlan Kurumu Bölge Müdürü Engin, ziyaret anısına Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından bastırılan Basının Gözünden Ayasofya isimli kitabı Vali Baruş’a hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Baruş’da Basın İlan Kurumu Bölge Müdürü Nedim Engin’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

IGC BAŞKANI BAŞ’I DA ZİYARET ETTİ

Basın İlan Kurumu Bölge Müdürü Nedim Engin Vali Aydın Baruş’tan sonra Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı da Tuhafiyeciler Sitesindeki ofisinde ziyaret etti. Basın İlan Kurumu Antalya Bölge Müdürü Nedim Engin beraberinde Kurum Personeli Yasin İleri ile birlikte Cemiyet Başkanı Baş’ı ziyaret ederek Isparta Basınına ilişkin bilgiler aldı ve sorunlarını dinledi. Halen TBMM Gündeminde olan ve genel görüşmeleri yapılan İnternet Yasasına ilişkin bilgiler veren BİK Antalya Bölge Müdürü Engin, Yerel Basına ilan ve reklam desteğinin artırılması noktasında Kurum olarak gerekli çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Karşılıklı sohbet şeklinde geçen ziyaret son derece yararlı olurken, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, ilgi ve desteklerinden dolayı Basın İlan Kurumu Bölge Müdürü Engin’e teşekkür etti. Basın İlan Kurumu Antalya Bölge Müdürü Engin, Isparta’da ayrıca çeşitli kurumları da ziyaret ederek basına yönelik desteğin artırılması konusundaki görüşlerini dile getirdi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap