1750 Metre rakımlı Sivri Dağ zirvesinde Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,1750 Metre rakımlı Sivri Dağ zirvesinde  Cumhuriyet Bayramı Coşkusu
Haberin Tarihi: 31.10.2022 13:14:19 - Okunma Sayısı:819 defa okundu.

“29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DOĞA YÜRÜYÜŞÜ” 30 Ekim 2022 Pazar günü gerçekleştirildi.

1750 Metre rakımlı Sivri Dağ zirvesinde

CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Eğirdir Sivri Dağına tırmanış “29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DOĞA YÜRÜYÜŞÜ” 30 Ekim 2022 Pazar günü gerçekleştirildi.

Yaklaşık 250 spor severin katıldığı yürüyüşe, Vali Yardımcısı  Cemil Kılınç, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu, TDF İl Temsilcisi ve ETUDOSD (Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Derneği Kulübü) Başkanı Durmuş Uçgun ve dernek üyeleri, ISTUDAK (Isparta Turizm Tanıtma Ve Doğa Sporları Kulübü Derneğiüyeleri, Eğirdir Yurt öğrencileri, Dağ Komando Okulu personeli (aileleriyle), Isparta Gençlik ve Spor İl ve Eğirdir İlçe Müdürlüğü personeli, Eğirdir halkı katıldı.

Sivri Dağına tırmanış öncesi Dağcılık İl Temsilcisi Durmuş Uçgun tarafından tüm katılımcılara yürüyüş ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Zirve yürüyüşü sistemli bir şekilde yaklaşık bir buçuk saatte bitti. Zirvede mükemmel bir manzara ile karşılaşan katılımcılar Cumhuriyet Bayramını Türk Bayrağımızı dalgalandırarak kutladılar. Katılımcılara yürüyüş sonrası sıcak pişi, meyve suyu, elma, su ikramı yapıldı.

İlçe Müdürü Çelebioğlu, “programı hazırlarken ikram ve ulaşımda büyük destekleri olan Eğirdir Belediye Başkanımız Sayın Veli Gök’e, ilçemizdeki tüm etkinliklerimizde hep yanımızda olan tam destek veren İl Müdürümüz Sayın Mahmut Danayiyen’e ve programımızı onurlandıran Vali Yardımcımız Sayın Cemil Kılınç’a teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Planlı bir yürüyüş etkinliği programı hazırlayan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü büyük bir beğeni aldı. Katılımcılar böyle güzel organizasyonların daha sık olması ile ilgili beklenti içerisinde olduklarını ifade ettiler.

- HABER MERKEZİ

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap