Kaymakam Adem Çelik'in 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Adem Çelik'in 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı
Haberin Tarihi: 10.11.2022 09:55:12 - Okunma Sayısı:586 defa okundu.

Kaymakam Adem Çelik'in 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

KAYMAKAM ADEM ÇELİK'İN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI

 

Cumhuriyetimizin kurucusu ve Kurtuluş Savaşı’mızın lideri Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 84’üncü yılında, Milletçe sonsuz saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.

Hayatını ülkesine ve milletine adayan Atatürk, ülkenin içinde bulunduğu zor şartlara ve sahip olduğu sınırlı imkânlara rağmen, milletinden aldığı güç ve destekle bağımsız ve millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik etmiştir.

Bağımsızlık uğrunda karşısına çıkan tüm güçlükleri aşarak milletine bağımsızlığını armağan eden, kısa yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla dünya milletlerine örnek olan Atatürk'ün bize sunduğu değerleri korumak ve bizden sonraki kuşaklara aktarmak için tüm gücümüzle çalışmalıyız.

10 Kasım’lar, sadece yas günü değil, Türk Milleti olarak O’nun en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni geliştirip koruyarak, geleceğe taşıma azmimizi tazelediğimiz günler olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; ebediyete intikalinin 84’üncü Yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet, rahmet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.

Adem ÇELİK

Eğirdir Kaymakamı

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap