Diyanet-Sen Şube Başkanı Mevlüt Tosun Öğretmenler Gününü Kutladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Diyanet-Sen Şube Başkanı Mevlüt Tosun Öğretmenler Gününü Kutladı
Haberin Tarihi: 24.11.2022 10:52:15 - Okunma Sayısı:593 defa okundu.

Diyanet-Sen İl Başkanı Mevlüt Tosun'un Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

DİYANET-SEN ŞUBE BAŞKANI MEVLÜT TOSUN

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

"Güzel ülkemiz terörle mücadele sürecini her alanda başarı ile sürdürürken vatanımızın her sathında korkusuzca, fedakârca mesleklerini icra eden geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimizin her zaman yanındayız. Diyanet-Sen olarak yakın zamanda Gaziantep’in Karkamış ilçesine terör örgütlerince düzenlenen hain saldırıyı da şiddetle kınıyoruz. “Öğretmenler Günü”nü kutladığımız bu anlamlı günde, yakın zamanda hunharca düzenlenen ve sivilleri hedef alan bu saldırıda hayatının baharında yaşamını yitiren öğretmenimiz başta olmak üzere tüm eğitim şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyoruz.  

Şahsım adına da bu anlamlı günde görevlerini layıkıyla yerine getirmiş, ülkesine ve milletine hayırlı nesiller yetiştirmiş tüm öğretmenlerimize, Diyanet-Sen üyeleri başta olmak üzere tüm personelimize şükran ve minnetlerimi sunuyor, ebediyete irtihal etmiş, görevi başında şehit düşmüş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; bu duygu ve düşüncelerle 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum."

Mevlüt TOSUN

DİYANET-SEN İL BAŞKANI

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap