Uluslararası Gönüllü Gençlik Kampı Öğrencileri Eğirdir'de...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Uluslararası Gönüllü Gençlik Kampı Öğrencileri Eğirdir'de...
Haberin Tarihi: 31.7.2015 10:45:00 - Okunma Sayısı:1727 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi, GENÇTUR Turizm Seyahat Acentası ile yaptığı sözleşme ile Uluslar arası Gönüllü Gençlik Kampı çalışmaları doğrultusunda toplam 12 öğrenciyi Eğirdir'de konuk ediyor.

Uluslararası Gönüllü Gençlik Kampı Öğrencileri Eğirdir’de...

Gençtur-Belediye İş Birliği Uluslararası Gönüllü Gençlik Kampı Öğrencilerin Başkan Şengöl'e Ziyaret

 

            Eğirdir Belediyesi, GENÇTUR Turizm Seyahat Acentası ile yaptığı sözleşme ile Uluslar arası Gönüllü Gençlik Kampı çalışmaları doğrultusunda toplam 12 öğrenciyi Eğirdir’de konuk ediyor.

            Eğirdir Belediyesi, GENÇTUR Turizm Seyahat Acentası ile yaptığı sözleşme ile Uluslar arası Gönüllü Gençlik Kampı çalışmaları doğrultusunda toplam 12 öğrenciyi Eğirdir’de konuk ediyor.

 
 

            Fransız, Alman, İngiliz ve Türk’lerden oluşan on iki kişilik gruba Eğirdir tanıtılırken Eğirdir Belediyesi de öğrencilerin iş güçlerinden yararlanacak.

            Belediye çalışanı Süleyman Ateş’in önderliğinde temizlik, boya-badana gibi değişik etkinliklerde görev yapacak öğrenciler 29.7.2015 Çarşamba günü Eğirdir Gölü’nde tekne gezisi yaptılar. 18 yaş altından oluşan gençler tekne gezisi sırasında göle girerek temmuzun sıcağında suyun tadını çıkardılar. Belediye Basın Danışmanı İlhan Şimşek’in de katıldığı tekne gezisinde öğrenciler neşeli dakikalar geçirdiler.

            Ayrıca ilçemiz güzelliklerini, tarihini ve kültürel yönünü incelemek üzere ilçemize gelen Kanal B Gezi Notları ekibi de bu gezide bulundu ve Danışman İlhan Şimşek’in önderliğinde Eğirdir’in gölden bakış açısını içeren bol bol görüntü alıp öğrencilerle sohbet etti.

            30.7.2015 Perşembe günü Başkan Ömer Şengöl’ü makamında ziyaret eden öğrenciler Başkan Ömer Bey’in yakın ilgisinden ve Eğirdir’de bulunmaktan mutlu olduklarını, kendi ülkelerinde bile böylesi doğa harikası yerlerin olmadığını ifade ettiler.

            Ayrıca Öğrenciler Eğirdir'de bu yıl ilki gerçekleştirilen Kalsik Müzik Festivali kjurs alanına giderek, piyano ve keman çaldılar.

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl “Bu tür çalışmalara her zaman açığız. Misafirlerimizin şirin ilçemizin güzelliklerini kendi ülkelerinde anlatacaklarına inanıyorum. Böylesi çalışmalar kültür iş birliği ve gençler arası dialogların kurulması bakımından önem taşıyor. Bu gruptan sonra ağırlayacağımız 18 yaş üstü gençleri de bekliyoruz.” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap