Eğirdirspor İkinci Hazırlık Maçından da Galibiyetle Ayrıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdirspor İkinci Hazırlık Maçından da Galibiyetle Ayrıldı
Haberin Tarihi: 4.8.2015 15:40:00 - Okunma Sayısı:1166 defa okundu.

2015-2016 sezonu Bölgesel Amatör ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Eğirdirspor ikinci hazırlık maçından da 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Eğirdirspor İkinci Hazırlık Maçından da Galibiyetle Ayrıldı

2015-2016 sezonu Bölgesel Amatör ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Eğirdirspor ikinci hazırlık maçından da 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Çalışmalarını Eğirdir’de sürdüren kırmızı beyazlı ekip, pazartesi günü Antalya temsilcisi Kestelspor ile Atabey ilçe stadında karşılaştı. Eğirdirspor baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada 9. Dakikada Mert Sözgen’in kafa gölüyle karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu.

Karşılaşmada Eğirdirspor alt yapısından yetişen Erdem Çetiner ve Anıl Çetinkaya’da ilk kez Eğirdirspor forması ile sahadaki yerini aldı.

Eğirdirspor teknik Direktörü Hakan Hayati Karaca maç sonunda yaptığı açıklamada” Yeni sezon hazırlıklarımıza ilçe stadımızda sürdürüyoruz.  Yeni kurulan bir takımız. Eksiklerimizi görmemiz açısından 4 yada 5 hazırlık maçı daha yapacağız. Ziraat Türkiye kupası maçımıza kadar hazır hale geleceğimize inanıyorum”dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap