AKŞEHİR ÖĞRETMENLERİ EĞİRDİR'DE

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,AKŞEHİR ÖĞRETMENLERİ EĞİRDİR'DE
Haberin Tarihi: 12.8.2015 17:49:00 - Okunma Sayısı:1580 defa okundu.

Akşehir Öğretmen Okulu 1971 3/E sınıfı mezunları öğretmenler Eğirdir'e geldi.

AKŞEHİR ÖĞRETMENLERİ EĞİRDİR’DE

 

            Akşehir Öğretmen Okulu 1971 3/E sınıfı mezunları öğretmenler Eğirdir’e geldi.

            1971 yılı Akşehir Öğretmen Okulu 3/E sınıfından mezun olan öğretmenler anılarını tazelemek ve bir araya gelip dostluklarını unutulmazlığa yazdırmak için şirin ilçemiz Eğirdir’i ziyarete geldiler.

            12 Ağustos 2015 tarihi itibariyle ilçemiz Altıngöl Oteli’ne konuk olan emekli öğretmenler ilçemiz adalarını, Altınkum Sahili ile tarihi yerleri ve Akpınar Yörük Çadırı’nı gezecekler.

            Şimdiye değin Eğirdir’i hiç görmeyen öğretmen eşleri de Eğirdir’e hayran kaldılar.

            Gelendost Yaka köyünden Öğretmen İbrahim Perçin öncülüğünde ilçemizi ziyarete gelen öğretmenleri Eğirdir Belediyesi Basın Danışmanı İlhan Şimşek karşıladı. Hoş geldin konuşması yapan İlhan Şimşek, “Türkiye’ye emek vererek insan yetiştiren değerli öğretmenlerim, şirin ilçemiz Eğirdir’e gelmenizden son derece mutlu oldum! Sizler hem öğretmen hem bizim konuğumuz olduğunuzdan dolayı küçücük de olsa istekleriniz bizim için emir niteliğindedir. Mustafa Kemal Atatürk’ün Çanakkale Savaşları’nda bu torağa düşen yabancı askerler için, bu toprağa düşen askerler bizim evlatlarımızdır, demişti. Biz de Eğirdir’e gelen her kim olursa olsun bizim baş tacımızdır, diyorum. Eğirdir’den mutlu ayrılacağınıza inanıyorum. Size Sayın Belediye Başkanı Ömer Şengöl Bey’in armağanı olarak içinde Eğirdir’i tanıtan kitaplardan oluşan hediyemizi takdim ediyorum, kabul buyurun!.” dedi.

            Toplu halde çekilen fotoğraftan sonra araçları ile Eğirdir turuna çıkan öğretmenler 13.8.2015 günü de Yalvaç Antik Kenti’ni ziyarete gidecekler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap