Muratpaşa Belediyespor'dan Başkan Şengöl'e ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Muratpaşa Belediyespor'dan Başkan Şengöl'e ziyaret
Haberin Tarihi: 13.8.2015 12:10:00 - Okunma Sayısı:1268 defa okundu.

Muratpaşa Belediyespor, futbolcuları ve antrenörü Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret ettiler.

Muratpaşa Belediyespor'dan Başkan Şengöl'e ziyaret  

 

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, Eğirdir’de kampa girdi. Muratpaşa Belediyespor, futbolcuları ve antrenörü Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Şengöl'e teşekkür eden futbolcular ve antrenörler, Eğirdir'de sahanın ücretsiz olarak kullandırılmasından dolayı memnuniyetlerini belirttiler.

Muratpaşa Belediyespor'un Eğirdir'de 10 gün sürecek sezon öncesi hazırlık kampında iki hazırlık maçı oynayacağı belirtilirken, bu maçlardan birini de Eğirdirspor ile yapacak.

Muratpaşa Belediyespor'un teknik sorumlu Mustafa Selçuk, Eğirdir'de 10 gün boyunca kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapacaklarını belirterek, şunları kaydetti: "Eğirdirspor ile hazırlık maçı yapacağız. Yeni sezona oldukça iyi hazırlanmayı hedefliyoruz. Eğirdir'de bulunmaktan dolayı mutluyuz. Eğirdir sporcular için güzel bir kamp yeri. Belediye Başkanımız sağolsun ücretsiz olarak sahaları tahsis etti. Eğirdir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Belediye Başkanı Ömer Şengöl, ziyaret ve teşekkürlerden dolayı memnuniyetini belirterek, "Eğirdir'de spor için her türlü imkanı sağlıyoruz. Sağlamaya da devam edeceğiz. kamp için Eğirdir'i seçmenizden dolayı ben sizlere teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum" dedi.

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap