TDP BAŞARILI PROJELERE İMZA ATIYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TDP BAŞARILI PROJELERE İMZA ATIYOR
Haberin Tarihi: 14.8.2015 10:38:00 - Okunma Sayısı:2112 defa okundu.

Isparta Emniyet Müdürlüğü'nün Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında hazırladığı Güvenli Engelsiz Yaşam projesinin çalışmalarına devam ediliyor.

TDP BAŞARILI PROJELERE İMZA ATIYOR

 

            Isparta Emniyet Müdürlüğü’nün Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında hazırladığı Güvenli Engelsiz Yaşam projesinin çalışmalarına devam ediliyor. Proje çalışmaları çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde bir program düzenlendi. Programda engelliler için hazırlanan proje materyalleri ile tişört ve eşofmanlar dağıtılarak fizik tedavi uzmanı tarafından kas geliştirici egzersizlerle ilgili kurs düzenlendi.

            Toplum Destekli Polis’in(TDP) son dönemlerde uygulama ve sonuç odaklı çok önemli projelere imza attığını belirten Isparta Valisi Vahdettin Özkan, tüm insanların bu tür projelere destek olması gerektiğini söyledi. Vali Özkan, “Engelli kardeşlerimizle yakından ilgileniyorlar. Bu tür projeler engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarının giderilmesi açısından çok önemli. Esasen engellilerin aileleri içinde yaptıkları o yardımlaşmanın farkına varılması ve tadılması manevi bir haz kaynağı oluyor. Bu insana büyük bir manevi haz veriyor. Bu proje bir numune. İmkanı potansiyeli olan tüm insanların bu tür hizmetlere destek olmasını istiyoruz. Bu vesile ile TDP başta olmak üzere bu tür projeler geliştiren kurum ve kişilere teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap