'Yaz Kur'an Kursu Futbol Turnuvası' sona erdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,'Yaz Kur'an Kursu Futbol Turnuvası' sona erdi
Haberin Tarihi: 14.8.2015 10:59:00 - Okunma Sayısı:1723 defa okundu.

Eğirdir İlçe Müftülüğü Yaz Kur'an Kursları devam ederken bir de 'Yaz Kur'an Kursu Futbol Turnuvası' düzenleyerek minikleri neşeye boğdu.

 'Yaz Kur'an Kursu Futbol Turnuvası' sona erdi

 

Eğirdir İlçe Müftülüğü Yaz Kur'an Kursları devam ederken bir de 'Yaz Kur'an Kursu Futbol Turnuvası' düzenleyerek minikleri neşeye boğdu.

 Eğirdir İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen  'Yaz Kur'an Kursu Futbol Turnuvası'  12.08.2015 çarşamba  günü yapılan final maçı ile sona erdi. Nefes kesen bir  mücadelenin ardından Turnuva Şampiyonluğunu Yeni Mahalle Camii Hızırbey’i 7-6 yenerek kazandı.

Final karşılaşmasının başlama vuruşunu Eğirdir Kaymakamı Abdullah AKDAŞ yaptı.

İkinciliği Hızırbey Camisi, Üçüncülüğü Gökçehöyük köyü kuran kursları takımı, Centilmenlik Ödülünü ise  Çiftlik camisi futbol takımı kazandı.

Turnuvaya toplamda 16 Takım katıldı. Yarı Final’de Yeni Mahalle ile Gökçehöyük, Çiftlik Mahallesi ile Hızırbey karşı karşıya geldi.

Final maçının ardından İlçe Müftüsü Sacid EKERİM’inde katıldığı programda sporculara ödül olarak 10 adet tablet bilgisayar, kol saatleri ve kupaları takdim edildi.

Hediyeleri Kaymakam Abdullah AKDAŞ, Vali Yardımcıları Metin DEMİREL, Fatih AKSOY , İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa BAŞ takdim etti.

Eğirdir Müftülüğü Yaz Kur’an Kurslarının yanı sıra yaptığı bu mini futbol şöleniyle miniklerin heyecanlı ve neşeli anlar yaşamalarını sağladı.

Turnuva sonunda İlçe Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada; 'Uzun bir eğitim-öğretim döneminin ardından büyük bir coşkuyla Yaz Kur’an Kursuna katılan öğrencilerimizin camilerimizi ve Kur’an Kurslarımızı şenlendirmeleri bizlere de ayrı bir heyecan yaşatmaktadır. Yaz Kur’an Kurslarımıza katılan öğrencilerimizin aynı zamanda yaz tatilinde olduklarını da dikkate alarak daha keyifli ve eğlenceli bir yaz dönemi geçirmelerini sağlamak amacıyla sosyal ve sportif faaliyetler kapsamında Eğirdir İlçe Müftülüğü olarak düzenlemiş olduğumuz ‘’ Yaz Kur’an Kursu Futbol Turnuvası’’ büyük bir katılımla 27 Temmuz da başlamış ve tam bir çocuk şenliği atmosferinde, sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğu vurgusu da yapılarak devam etti.” Denildi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap