Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş: "En geniş katılımlı yarışma"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş: "En geniş katılımlı yarışma"
Haberin Tarihi: 15.8.2015 14:20:00 - Okunma Sayısı:1709 defa okundu.

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, yaptığı açıklamada, Eğirdir'in Alanya'dan sonra triatlonun üst üste yapıldığı ikinci yer olduğunu, bu durumun da ilçeyi önemli hale getirdiğini söyledi.

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş: “…En geniş katılımlı yarışma…”

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, yaptığı açıklamada, Eğirdir'in Alanya'dan sonra triatlonun üst üste yapıldığı ikinci yer olduğunu, bu durumun da ilçeyi önemli hale getirdiğini söyledi. 

Yarışmada 451 sporcunun yer aldığını anımsatan Güneş, bunun şu ana kadar yapılan yarışmalardaki en geniş katılım olduğunu ifade etti. 

Güneş, Türkiye Şampiyonası'nın ayaklarından biri olan triatlonda elde edilecek puanların, Kuşadası'nda yapılacak final yarışları öncesi sporcuların puanlarına ekleneceğini kaydetti. 

Yarın başlayacak Avrupa Kupası'nda 45 sporcunun mücadele edeceğini belirten Güneş, kupada, olimpiyatlarda mücadele etmiş sporcuların da yer alacağını, tüm sporseverler için seyri hoş bir yarışma olacağını vurguladı. 

Avrupa kupasına katılacak sporcuların Eğirdir'den duyacağı memnuniyetin, gelecek yıllardaki kupalara katılımı daha da arttıracağına inandığını dile getiren Güneş, "Burada çok güzel hazırlıklar yapıldı. Her şey Avrupa standartlarına uygun hale getirildi" diye konuştu. 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap