Eğirdir Triatlonu Avrupa Kupası Pazar günü yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Triatlonu Avrupa Kupası Pazar günü yapıldı
Haberin Tarihi: 17.8.2015 12:13:00 - Okunma Sayısı:1293 defa okundu.

Bu yıl 13.sü düzenlenen Uluslararası Eğirdir Triatlonu sona erdi.

Eğirdir Triatlonu Avrupa Kupası Pazar günü yapıldı

Bu yıl 13.sü düzenlenen Uluslararası Eğirdir Triatlonu sona erdi.  İki gün süren yarışların ilk günü Türkiye genelinden sporcuların katıldığı müsabakalar gerçekleştirildi. Yarışların ikinci gününde bayanlar ve erkekler Avrupa Kupası müsabakaları yapıldı.

Eğirdir Triatlonu Avrupa Kupasında; Bayanlarda 1. Arina Shulgina (Rusya), 2. Yuliva Yelistratova (Ukrayna), 3. Margie Santimaria (İtalya) olurken, erkeklerde 1. Denis Vasiliev (Rusya), 2. Oleksiy Syutkin (Ukrayna), 3. Vadimir Turbayevskiy (Rusya) oldu.

Triatlon Avrupa Kupası’nı kazanan triatlere ödülleri Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Triatlon Federasyon Başkanı Hamdi Güneş ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Murat Gevrek tarafından verildi.

                Isparta Valisi Vahdettin Özkan, "Eğirdir ilçemiz bu gibi sporlar için potansiyeli çok güzel. Ev sahipliği yapan Belediyeye teşekkür ediyorum. Bu gibi faaliyetlerin devamını diliyoruz. Gerek turizm gerekse kültürel anlamda bu yarışların büyük katkıları olacaktır" dedi.

               Yarışların sonunda genel bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Bundan iyisi Eğirdir Elması" diyerek başladığı sözlerine, ilçemizin tanıtımı açısından önemli bulduğumuz Triatlon yarışlarının bundan sonraki yıllarda da daha güzel bir şekilde yapılacağı inancını taşıdığını belirtti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap