GÖKTAŞ CAMİÎ'NE EĞİRDİR BELEDİYESİ ÇİNİ DÖŞETTİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,GÖKTAŞ CAMİÎ'NE EĞİRDİR BELEDİYESİ ÇİNİ DÖŞETTİ
Haberin Tarihi: 7.8.2013 09:42:00 - Okunma Sayısı:1641 defa okundu.

Eğirdir'e bağlı Göktaş Mahallesi'nin Camiî'ne Belediye tarafından yeni mihrab yaptırıldı ve duvarlara çini döşetildi.

GÖKTAŞ CAMİÎ’NE EĞİRDİR BELEDİYESİ ÇİNİ DÖŞETTİ

 

            Eğirdir’e bağlı Göktaş Mahallesi’nin Camiî’ne Belediye tarafından yeni mihrab yaptırıldı ve duvarlara çini döşetildi.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Fen İşleri Müdürü Mimar Gülay Uysal ve Zabıta Amiri Erdem Durmaz ile Göktaş Mahallesi Camiî’nde yapılan değişiklikleri birlikte incelediler. Mahalle Muhtarı Hüseyin Kuzu ve mahalle sakinleri ile birlikte oldular.

            Göktaş Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kuzu, Başkan Özmeral’e, “Gerçekten verdiğiniz sözü yerine getirdiniz. Camimiz çok güzel oldu. Allah sizlerden razı olsun. Biz size çok güveniyoruz. Tarihinde ilk defa camimize sahip çıktınız. Kütahya’dan gelen ustamız da çok güzel çalıştı. Camimizin daha başka ihtiyaçları da var. İnşallah onlar da yavaş yavaş giderilir. Belediyemizin daha güzel ve çok hizmetler yapacağına hepimiz inanıyoruz. Başkanım sizin buraya sık sık gelmeniz bizleri sevindiriyor. Camimize yaptığınız hizmetler boşa gitmeyecektir. Yollarımızın da yapılmasını istiyoruz” diyerek beraberindekilerle birlikte teşekkür etti.

            Başkan Özmeral, “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır” diyerek “Göktaş Camimizin içi güzelleştiriliyor. İnşaallah çevresini de güzelleştiririz. Buraya diğer hizmetler de gelecek. Biraz daha sabırlı olalım. Sizler ne söylerseniz haklısınız Biz sizleri seviyoruz” açıklamasını yaptı.

            Göktaş, Eğirdir merkezinden 25 mahalle içerisinde en uzağıdır. Göktaş’taki okulun çalışan öğretmenlerini Belediye’nin ücretsiz olarak getirip götürmesi öğretenlerin yanında velilerin de gönlünü fethetti.

            Göktaş Camiî’ne yapılan çinili seramik döşemesi Başkan Özmeral tarafından Ramazan-ı Şerif’in bereketi ve Ramazan Bayramı hediyesi olarak görüldü.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap