Kocapınar Depremzede Çocukları Ağırladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kocapınar Depremzede Çocukları Ağırladı
Haberin Tarihi: 31.5.2023 17:57:23 - Okunma Sayısı:614 defa okundu.

Kocapınar mesireliği sezona muhteşem bir şekilde başladı.

KOCAPINAR DEPREMZEDE ÇOCUKLARI AĞIRLADI

Eğirdir'in Yukarı Gökdere Köyü'nde bulunan tarihi Kocapınar mesireliği sezona muhteşem bir şekilde başladı.

Asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesindeki toplam 10 ilden ilçemize misafir olarak gelen depremzede ailelerin ortaokul ve lise çağındaki çocukları ile Isparta Çocuk Evlerinden programa katılan öğrencilere yönelik, Eğirdir Kaymakamlığı, Eğirdir Belediye Başkanlığı işbirliği ile Eğirdir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü koordinesinde Yukarı Gökdere Kocapınar Mesire alanında psikososyal destek ve gençlerin birbirleriyle kaynaşması amacıyla motivasyon ve oryantasyon programı gerçekleştirildi.

Programa; Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savran, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, Belediye personelleri, SDÜ Eğirdir Sağlık Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Soner Çankıran ve Engelli Bakım Ve Rehabilitasyon öğrencileri ve Eğirdir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personelleri katıldılar.

Etkinlikte öğrenciler müzikli dramatizasyon çalışmaları ve oyun havalarıyla gönüllerince eğlendi. Ekmek arası köfte ikramının yapıldığı etkinlik güzel temenniler ile sona erdi.

Programa ev sahipliği yapan Yukarı Gökdere Köyü Muhtarı Ahmet Sarı; "2023 yılı Kocapınar sezonumuzu açmış bulunuyoruz. Doğayı seven, açık alanda pikniği seven tüm Isparta ve Eğirdir’li hemşehrilerimizi Yukarı Gökdere Kocapınar mesireliğine bekliyoruz. Yeni yüzüyle yeni işletmecisiyle her gelen her istediğini bulabilecek burada. Burada alabalık, mangalda tavuk, sabah köy kahvaltısı, günü birlik piknik, sürekli olarak yeşil alanımız mevcuttur. Böylece bugün açılışımızı da Eğirdir Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, depremzede çocuklarımız ve Sosyal Hizmet Merkezimizle yapmış bulunuyoruz. Günübirlik turlar için köyümüz sınırları içerisinde bulunan Kasnak Meşesi Tabiat Parkı  ve Kocapınar mesire alanı muhteşem görüntüleriyle misafirlerini bekliyor, bu yaz boyunca halkımızı bekliyoruz." İfadelerinde bulundu.

- Eğirdir Kaymakamlığı

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap