Gelendost MTAL öğrencilerine teknik gezi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Gelendost MTAL öğrencilerine teknik gezi
Haberin Tarihi: 15.6.2023 17:10:14 - Okunma Sayısı:1144 defa okundu.

Mesleki eğitim işbirliği protokolü çerçevesinde, Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü'nde öğrenim gören öğrenciler için teknik gezi düzenlendi

Gelendost MTAL öğrencilerine teknik gezi

Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü ile Gelendost Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü arasında imzalanan mesleki eğitim işbirliği protokolü çerçevesinde, 2022-2023 eğitim öğretim yılında Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü'nde öğrenim gören öğrenciler için düzenlenen teknik gezi kapsamında öğrencilere, elma üretim süreçleri ve bahçe yönetimi, örtü altında kesme çiçek üretimi, Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri ve Bitki Koruma Bölümlerinin tanıtımı ve böcek müzesi, gül yağı ve gül suyu üretim aşamaları ve üretimin tarihi süreçleri hakkında detaylı bilgiler verildi.

Dr. Gökhan ÖZTÜRK, Antalya Tarım A.Ş. Isparta süs bitkisi üretim seraları İşletme Müdürü Osman GÜLMÜŞ, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adnan YILDIRIM, Bahçe Bitkileri Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatma YILDIRIM, Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Recep AY ve Prof. Dr. Ozan DEMİRÖZER ile Gülbirlik Kooperatif Müdürü Zir. Yük. Müh. İsmail YILDIRAN öğrencilerin mesleki farkındalıklarının artmasına katkıda bulundular.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap