Ispartalı Fulya Büyükleblebi Türkiye Üçüncüsü Oldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ispartalı Fulya Büyükleblebi Türkiye Üçüncüsü Oldu
Haberin Tarihi: 24.8.2015 12:55:00 - Okunma Sayısı:1516 defa okundu.

Haftasonu Eğirdir'de gerçekleştirilen Halter Türkiye Şampiyonası'nda Ispartalı Fulya Büyükleblebi Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Ispartalı Fulya Büyükleblebi Türkiye Üçüncüsü Oldu

 

            Haftasonu Eğirdir’de gerçekleştirilen Halter Türkiye Şampiyonası’nda Ispartalı Fulya Büyükleblebi Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

            Eğirdir’de gerçekleştirilen Halter Türkiye Şampiyonası’nda Ispartalı Fulya Büyükleblebi Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

            Halter Federasyonu 2015 Yılı Faaliyet Programında yer alan “Gençler ve 23 Yaş Altı Ferdi Türkiye Şampiyonası” Eğirdir’de gerçekleştirildi. Şampiyonaya Gençlik Hizmetleri ve Spor Isparta İl Müdürlüğü Halter Antrenörlerinin çalıştırdığı sporcular da katıldı. Bölgespor Kulübü adına şampiyonaya katılan Fulya Büyükleblebi Genç Bayanlar kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu. Bronz madalya kazanan Büyükleblebi’nin bu derecesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Hüseyin Şensoy ve Gamze Şen’i sevindirdi. 53 kiloda yarışan Büyükleblebi, 56 kiloda koparma, 65 kiloda silkme yaptı. Jimnastiğin dışında Halterde de başarılı olan Fulya Büyükleblebi’yi ve Antrenörlerini kutluyoruz.                          

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap