Başdeğirmen’den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başdeğirmen’den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Haberin Tarihi: 14.7.2023 11:34:21 - Okunma Sayısı:430 defa okundu.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayınladı.

Başdeğirmen’den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayınladı.

Başdeğirmen şunları söyledi:

“15 Temmuz 2016 gecesi, milletimizin istiklalini ve ülkemizin istikbalini korumak için uçakların, tankların, kurşunların karşısına dikilen kahraman milletimizi en içten duygularımla selamlıyorum.

15 Temmuz Türkiye'nin tarihinde unutulmayacak bir dönüm noktası, milletimizin azim ve kararlılığıyla gösterdiği destansı bir direnişin simgesidir.

Kahraman milletimizin, FETÖ’cü darbeci teröristlere, vesayet odaklarına karşı verdiği destansı mücadeleyi asla unutmayacağız, unutturmayacağız.

Ülkemizin demokratik kurumlarına, özgürlüklerimize, milli irademize yönelen bu saldırıya karşı Türk milleti, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde vatan, millet, istiklal ve istikbal tehlikeye düştüğünde birlik ve beraberliği sağlayarak nasıl tek bir yürek olunabileceğini bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. Sokaklara dökülen milyonlarca insan, tanklara, uçaklara, silahlı gruplara karşı dimdik ayakta durmuş ve demokrasisine sahip çıkmış, o gece sayısız kahramanlık destanı yazmıştır.

Kahraman milletimizin cesareti, azmi ve fedakarlıkları, Türkiye'nin demokrasi mücadelesinin bir sembolüdür. Bu topraklarda 15 Temmuz ruhu ayakta oldukça Türkiye'yi yolundan alıkoyabilecek hiçbir kuvvet yoktur. 

15 Temmuz, bize bir kez daha gösterdi ki, birlik ve beraberlik içinde olduğumuz müddetçe hiçbir güç bizi yıkmaya, değerlerimizi çiğnemeye muvaffak olamaz.

Bu ülkenin asli sahibi, şehitlerimizin ve gazilerimizin başını çektiği kahramanlardır. Biz bugün özgürce dolaşabiliyorsak, nefes alabiliyorsak şehitlerimizin, gazilerimizin ve tüm kahramanlarımızın sayesindedir.

Bu vesileyle 15 Temmuz darbe girişimi başta olmak üzere ülkemizin geleceği uğruna, vatan aşkıyla canını hiçe sayan şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Ebediyete irtihal eden tüm şehitlerimiz ile gazilerimizin ailelerinin ve yakınlarının onların bize emaneti olduğu gerçeğinden hareketle daima yanlarında olacağımızı bir kez daha vurguluyorum.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap