ISPARTA 32 SPOR YÖNETİMİ, RECEP ÖZEL’İ YSK’DA ZİYARET ETTİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ISPARTA 32 SPOR YÖNETİMİ, RECEP ÖZEL’İ YSK’DA ZİYARET ETTİ
Haberin Tarihi: 14.7.2023 15:10:30 - Okunma Sayısı:567 defa okundu.

Yeni sezonda Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele edecek Isparta 32 Spor’da yönetim Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

ISPARTA 32 SPOR YÖNETİMİ, RECEP ÖZEL’İ YSK’DA ZİYARET ETTİ

Yeni sezonda Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele edecek Isparta 32 Spor’da yönetim Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkent Ankara’ya giden Isparta 32 Spor’da Başkan Gültekin Özdemir, AK Parti Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Temsilcisi Recep Özel’i ziyaret etti.

YSK’da gerçekleştirilen ziyarette Başkan Gültekin Özdemir’in yanı sıra 2. Başkanlar Ozan Gezer, Mehmet Pala, Asbaşkan Nuri Top, Basın Sözcüsü Serkan Başpınar ve Genel Sekreter Ahmet Süzen de hazır bulundu.

Isparta 32 Spor Yönetimi, YSK Temsilcisi Recep Özel’e verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Temsilcisi Recep Özel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Ispartaspor’umuzun her zaman yanındayız. Gültekin Başkan ve yönetimi ellerinden gelen mücadeleyi veriyor. Bizlerde desteğimizi vereceğiz. İşadamlarımız ve tüm kamu kurum kuruşlarının desteği de önemli. Ispartaspor bu şehrin ortak paydası ve değeri. Bu değere hep birlikte sahip çıkacağız” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap