"Mutlu Yaşam Bölgesinde Tıbbi Ve Aromatik Bitkileri Tanıyoruz Projesi" Eğirdir’de Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"Mutlu Yaşam Bölgesinde Tıbbi Ve Aromatik Bitkileri Tanıyoruz Projesi" Eğirdir’de Yapıldı
Haberin Tarihi: 17.7.2023 16:24:24 - Okunma Sayısı:1043 defa okundu.

"Mutlu Yaşam Bölgesinde Tıbbi ve Aromatik Bitkileri Tanıyoruz Projesi " Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü (MAREM)  bünyesinde gerçekleştirildi.

"Mutlu Yaşam Bölgesinde Tıbbi Ve Aromatik Bitkileri Tanıyoruz Projesi" Eğirdir’de Yapıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda çalışmalarını yürüten Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) 'nın 2022 yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen "Mutlu Yaşam Bölgesinde Tıbbi ve Aromatik Bitkileri Tanıyoruz Projesi " Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü (MAREM)  bünyesinde gerçekleştirildi.

Düzenlenen eğitime Tarım ve Orman Bakanlığı 6. Bölge Müdürlüğüne bağlı Burdur, Isparta ve Antalya İl Şube Müdürlükleri ve Beydağları Sahil Milli Parkı Müdürlüğünden toplam 25 personel katılım sağladı. Eğitime katılan personellere Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü (MAREM) Müdürlüğü’nde konu uzmanları Zir. Yük. Müh. Bilal Demir ve Zir. Yük. Müh. Erdinç Günay tarafından 3 gün boyunca Tıbbi ve Aromatik Bitkiler konularında teorik ve uygulamalı eğitim verildi. Eğitim sonunda katılımcılara Katılım Belgeleri takdim edildi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap