HAYIRSEVER İŞADAMI MUSTAFA ERDOĞAN, EĞİRDİR HASTANESİNE PANORAMİK DİŞ RÖNTGEN CİHAZI ALDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,HAYIRSEVER İŞADAMI MUSTAFA ERDOĞAN, EĞİRDİR HASTANESİNE PANORAMİK DİŞ RÖNTGEN CİHAZI ALDI
Haberin Tarihi: 18.7.2023 13:12:34 - Okunma Sayısı:1188 defa okundu.

Hayırsever işadamı  hemşehrimiz Mustafa Erdoğan, Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi, Diş Polikliniğinin ihtiyacı olan 380 bin lira değerindeki Panoramik Diş Röntgen Cihazı’nı alarak hastaneye bağışta bulundu.

HAYIRSEVER İŞADAMI MUSTAFA ERDOĞAN,

EĞİRDİR HASTANESİNE PANORAMİK DİŞ RÖNTGEN CİHAZI ALDI

Hayırsever işadamı  hemşehrimiz Mustafa Erdoğan, Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi, Diş Polikliniğinin ihtiyacı olan 380 bin lira değerindeki Panoramik Diş Röntgen Cihazı’nı alarak hastaneye bağışta bulundu.

Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesine kazandırılan Panoramik Diş Röntgen Cihazı lisanlandıma işlemlerinin ardından çekimlere başlanıldı.

Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi Diş Polikliniği’ne Eğirdir’li hayırsever işadamı Mustafa Erdoğan tarafından Panoramik Diş Röntgen cihazı hediye edildi. İlçe hastanesine kazandırılan Panoramik Diş Röntgen Cihazı sayesinde ağız ve diş sağlığı hastalıklarında tanı ve tedavi işlemleri daha rahat yapılacak, vatandaşların başka hastaneye gitmeleri önlenecek.

Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi Diş Polikliniği’nde 4 diş hekimi görev yaparken, poliklinikte Detertraj (diş yüzeyi temizliği), dolgu ve diş çekimi işlemleri yapılıyor.

Acteon X mind Prime marka Panoramik Diş Röntgen Cihazı 17 sn hızlı çekim, Sinüs grafiği, Eklem grafiği, Tüm Çene grafiği Yarım Çene grafiği çekimleri yapılabilecek.

Diş hekimi Hatice Hilal Kılıç, “Diş polikliniğinde çok önemli olan teşhis, tanı ve planlamada bu cihaz çok önemli. Hastanemize Panoramik Diş Röntgen Cihazını bağışta bulunan hayırsever vatandaşa çok teşekkür ediyoruz. Bu cihaz sayesinde diş işlemleri ile ilgili işlemlerimizi daha rahat yapabileceğiz” dedi.

Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesinde röntgen teknisyeni olarak görev yapan Mehmet Volkan Erdoğan da “Hastanemize yeni kazandırılan Panoramik Diş Röntgen Cihazı sayesinde hekimlerimizin tanı ve tedavi konusunda büyük yardımcı olacak. Emeklerinden dolayı hayırsever vatandaşımıza teşekkür ederiz” dedi.

Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Semih Gürler, Hastane Müdürü Kadir Minnet ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hanife Gelir de hayırsever işinsanı Mustafa Erdoğan’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    18.7.2023 14:43:29
    Teşekkür ederiz iyi ki varsınız ana meyve grubu
Yorum Yap