30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI İPTAL EDİLDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI İPTAL EDİLDİ
Haberin Tarihi: 28.8.2015 11:28:00 - Okunma Sayısı:2152 defa okundu.

30 Ağustos Zafer Bayramı'na ilişkin Başbakanlık genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI İPTAL EDİLDİ

30 Ağustos Zafer Bayramı'na ilişkin Başbakanlık genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu imzasıyla yayımlanan genelgede bayram boyunca şenlik, konser ve kutlama faaliyetlerinin yapılmaması istendi.
Genelgede "Son günlerde meydana gelen terör olayları nedeniyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinin sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul şeklinde icra edilmesi; diğer şenlik, konser, eğlence ve kutlama faaliyetlerinin yapılmaması uygun görülmüştür" ifadesi yer aldı.

Genelge doğrultusunda, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Isparta’da düzenlenmesi planlanan Resepsiyonun da iptal edildiği bildirildi.

İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması çelenk sunma töreni ve tebrikatların kabulü şeklinde gerçekleştirilecek.

30 Ağustos 2015 Pazar günü kutlanacak olan bayram saat 09.00’da Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Eğirdir Belediye Başkanlığının Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayacak. Yüce Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz için saygı duruşunu müteakip İstiklal Marşı ile Bayraklar göndere çekilecek.   

          Hükümet Meydanındaki Anıt Park’taki çelenk sunma töreninden sonra Kaymakam Abdullah Akdaş, Garnizon Komutanı  Tümg. Metin Akkaya ve Belediye Başkanı Ömer Şengöl Hükümet Binasında tebrikleri kabul edecekler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap