Eğirdir Boğazova Bölgesi Heyetinden ITB'ye Ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Boğazova Bölgesi Heyetinden ITB'ye Ziyaret
Haberin Tarihi: 20.9.2023 11:51:22 - Okunma Sayısı:996 defa okundu.

Eğirdir Boğazova bölgesi temsilcileri, iklim şartlarının getirdiği kuraklık sebebiyle tarım arazilerinin sulanamaması kaygısının yaşandığını dile getirdi.

Eğirdir Boğazova Bölgesi Heyetinden ITB'ye Ziyaret

Serpil Köyü Muhtarı Yaşar Demirbaş, Tepeli Köyü Muhtarı Mehmet Şahan, Eyüpler Köyü Muhtarı Tahir İnce, Sınırlı Sorumlu Balkırı Köyü Sulama Kooperatif Başkanı İsmail Özboran, Sınırlı Sorumlu Eyüpler Köyü Sulama Kooperatif Başkanı Ali İhsan Doğan ve Sınırlı Sorumlu Tepeli Köyü Sulama Kooperatif Başkanı Eşref Cesur Isparta Ticaret Borsası (ITB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin ve Meclis Başkanı Nevzat Demirel’i ziyaret ettiler.

Ziyarette, Eğirdir Boğazova bölgesi temsilcileri, iklim şartlarının getirdiği kuraklık sebebiyle tarım arazilerinin sulanamaması kaygısının yaşandığını dile getirdi. Kısa ve orta vadede alınması gereken tedbirlerin görüşüldüğü ziyarette, çalışmalarına başlanmış olan Çay ve Tepeli Köyü barajlarının bir an önce tamamlanması ve hizmete açılması gerektiği vurgulandı.

Ziyarette konuşan Başkan Şahin, Isparta Ticaret Borsası olarak bölgedeki üretimin sağlıklı bir şekilde devam ettirilmesi için üzerlerine düşen görev ne ise yerine getireceklerini ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyete dile getiren Şahin, muhtar ve kooperatif başkanlarına teşekkür etti.

- ITB Basın

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap