AHİLER ‘AHDE VEFA GECESİ’NDE BULUŞTU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,AHİLER ‘AHDE VEFA GECESİ’NDE BULUŞTU
Haberin Tarihi: 21.9.2023 10:17:37 - Okunma Sayısı:313 defa okundu.

Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında, Isparta Esnaf Odaları Birliği öncülüğünde,  Birlik, oda ve kredi kefalet kooperatiflerinde önceki dönemlerde görev almış başkan, yönetim ve çalışanlar Ahde Vefa Buluşması’nda bir araya geldi.

AHİLER ‘AHDE VEFA GECESİ’NDE BULUŞTU

Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında, Isparta Esnaf Odaları Birliği öncülüğünde,  Birlik, oda ve kredi kefalet kooperatiflerinde önceki dönemlerde görev almış başkan, yönetim ve çalışanlar Ahde Vefa Buluşması’nda bir araya geldi.

Ahilik Haftası etkinliklerinin üçüncü gününde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği öncülüğünde Ahde Vefa Buluşma etkinliği gerçekleştirildi. Böcüzade Düğün salonunda yapılan buluşma gecesinde Birlik, oda ve kredi kefalet kooperatiflerinde önceki dönemlerde görev almış başkan, yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleriyle çalışanlar bir araya geldi.  

VEFAMIZI GÖSTERMEK

GAYESİYLE BURADAYIZ

Esnaf teşkilatı olarak, ustadan çırağa devam eden bir geleneğin mensupları olduklarını belirten Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, “Örf ve adetlerimizden biri de gayreti, iyilikleri, yapılan hizmetleri unutmamaktır. Cömertlik, paylaşmak, kardeşlik gibi değerler üzerine kurulu ahilik kültürü, vefalı olmayı da tavsiye eder.  Ahilik geleneğini yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla her yıl kutladığımız Ahilik Haftası etkinlikleri dahilinde sizlerle bir araya gelmek sizleri bir araya getirmek istedik. Hem birlikteliğimizi taçlandırmak, hem de esnafımız ve odalarımız için fedakarca yürüttüğünüz çalışmaların, güzelliklerin asla unutulmayacağını özetle vefamızı göstermek gayesiyle buradayız. Isparta Esnaf Odaları Birliği olarak, sizlerin bıraktığı hizmet bayrağını taşımaya, ahilik geleneğinden aldığımız güçle esnaf ve sanatkarımızın hizmetkarı olmaya devam ediyoruz. Birliğin kuruluşundan günümüze kadar bizi biz yapan değer,  birlik ve beraberliğimizi sürdürmek oldu.  Rabbim birlikteliğimizi daim eylesin. Bizleri inanarak yürüdüğümüz hizmet davası yolundan ayırmasın inşallah” dedi.

RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN

Önceki dönemlerde görev alan başkan, yönetim, denetim, disiplin kurulu üyelerine ve çalışanlara teşekkür eden Başkan Tural “ Birliğimize, odalarımıza, kooperatiflerimize kuruluşlarından bu yana hizmet vermiş olup ahirete irtihal etmiş başkan ve yöneticilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olanlara hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Ispartamızın ülkemizin geleceği için, yeni başarılara ulaşmak, birlik ve beraberliğimizi daha sağlamlaştırmak için bundan böyle de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimizi ifade ederek, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Rabbim hepinizden razı olsun. Allah’a emanet olun” diye konuştu. 

TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Başkan Tural’ın konuşmasının ardından, önceki dönemlerde esnaf teşkilatında görev alan başkan, yönetim, denetim, disiplin kurulu üyelerine ve çalışanlarına Başkan Tural tarafından teşekkür belgesi verildi. Eski yöneticiler, Başkan Tural’a böyle anlamlı bir buluşmaya öncülük ettiği için teşekkür ettiler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap