Isparta Emniyet Müdürlüğünden Halkımızı Bilinçlendirme Çalışması

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta Emniyet Müdürlüğünden Halkımızı Bilinçlendirme Çalışması
Haberin Tarihi: 27.9.2023 11:39:42 - Okunma Sayısı:218 defa okundu.

Toplum Destekli Şube Müdürlüğü, halkımızı telefon dolandırıcılığı, açıktan hırsızlık ve güvenli internet kullanımı konusunda bilinçlendiriyor

Isparta Emniyet Müdürlüğünden

HALKIMIZI BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMASI

Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğünce özellikle halkımızın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde telefon dolandırıcılığı, açıktan hırsızlık ve güvenli internet kullanımı konusunda bilinçlendirme faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Bu faaliyetler kapsamında, telefon dolandırıcılığı gibi sıkça karşılaşılan suçların önlenmesi için vatandaşları bilgilendirme toplantıları düzenleniyor. Aynı zamanda açıktan hırsızlık ve güvenli internet kullanımı konularında da halka rehberlik sağlanıyor.

Isparta Emniyet Müdürlüğü, şehirdeki güvenlik sorunlarına karşı proaktif bir yaklaşım benimseyerek, toplumun güvenliğini artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Halkı bilinçlendirme ve eğitim faaliyetleri ile birlikte, suçların önlenmesine ve toplumun daha güvenli bir yer haline gelmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap