Serkan Karakoç Yazla Mahallesinden Muhtar Adayı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Serkan Karakoç Yazla Mahallesinden Muhtar Adayı
Haberin Tarihi: 27.9.2023 11:52:56 - Okunma Sayısı:1052 defa okundu.

“MAAŞ VE SİGORTA İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN” ADAY OLDUM…

Serkan Karakoç Yazla Mahallesinden Muhtar Adayı

“MAAŞ VE SİGORTA İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN” ADAY OLDUM…

     Yerel seçimler öncesinden Eğirdir’de muhtar adayı olmak isteyen vatandaşlar adaylıklarını duyurmaya başladı. Serkan Karakoç, Yazla Mahallesi için muhtar adayı olduğunu açıkladı.

     2024 yılının Mart ayında yapılması beklenen yerel seçimler öncesi muhtar adayları da çalışmalara başladı. 

     Bu kapsamda 2024 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde Mira Fitness işletmecisi hemşehrimiz Serkan Karakoç,  muhtar adayı olduğunu açıkladı.

“MAAŞ VE SİGORTA İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN” ADAY OLDUM…

     Serkan Karakoç,  “Eğirdir’de Mira Fitness işletmeciliğini yapıyorum. Eğirdir’in en güzel mahallesi olan Yazla Mahallesinin sorunlarını ve eksikliklerini biliyorum. Ben muhtarlığa maaş ve sigorta için değil hizmet için aday oldum” dedi.

     Serkan Karakoç: “Kurumlarla ilişki kurulmasını, kurum amir ve müdürleri ile diyalogu çok iyi biliyorum. O nedenle mahallemdeki sorunları başarılı bir şekilde çözeceğime inanıyorum.

     İnşallah Allah nasip ederse, mahallemin değerli insanları da teveccüh göstererek şahsımı muhtar yaparlarsa mahallem için elimden gelen gayretin çok çok daha fazlasını, tüm enerjimi harcamak istiyorum. Yazla mahallesi sakinlerinin desteklerini bekliyorum” diye konuştu.

EMEL TURAN KARTAL

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap