Eğirdir'de Mevlid-İ Nebi Ve Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Kutlanıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir'de Mevlid-İ Nebi Ve Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Kutlanıyor
Haberin Tarihi: 27.9.2023 14:25:52 - Okunma Sayısı:368 defa okundu.

2023 yılı Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası Eğirdir'de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

EĞİRDİR'DE MEVLİD-İ NEBİ VE CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANIYOR

 

2023 yılı Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası Eğirdir'de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

ESNAF ZİYARET EDİLDİ

Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile Eğirdir Müftülüğü personeli tarafından esnaf ziyareti yapıldı.

KONFERANS

Eğirdir Müftülüğü tarafından düzenlenen "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans Altınkum Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Programa Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Savran, müftülük personeli, Kuran Kursu öğrencileri ve Eğirdir halkı katıldı.

İl Müftüsü Bayram Şahin'in konuşmacı olarak katıldığı programda "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konusu ele alındı. Müminin hayatı boyunca istikamet üzere olması gerektiğini belirten Şahin, "emrolunduğun gibi dosdoğru ol" ayet-i kerimesinin Peygamberimizin şahsında bütün müminlere hitap ettiğini vurguladı. Programın sonunda İl Müftüsü Bayram Şahin'e Kaymakam Adem Çelik tarafından hediye takdim edildi. Eğirdir Belediyesinin hazırlamış olduğu helva ikramı ile program son buldu.

Eğirdir Belediyesinin hazırlamış olduğu helva ikramı ile program son buldu.

MEVLİD KANDİLİ PROGRAMI

Mevlid kandili münasebetiyle akşam namazından sonra Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan öğrencilerle beraber program icra edildi. Programa Eğirdir İlçe Müftüsü Mehmet Ali Eroğlu, Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, müftülük personeli ve meb personeli iştirak etti. Eğirdir İlçe Vaizi Abdulkadir Tiryaki tarafından yapılan konferansın ardından öğrencilere çiğ köfte ikramında bulunuldu.

- Haber Merkezi

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap