Ümmü Kurt Sarıidris Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ümmü Kurt Sarıidris Belediye Başkan  Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı
Haberin Tarihi: 23.11.2023 11:36:27 - Okunma Sayısı:1235 defa okundu.

Ümmü Kurt, Ak Parti'den Sarıidris Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.

ÜMMÜ KURT SARIİDRİS BELEDİYE BAŞKAN

ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

 

Ümmü Kurt, Ak Parti'den Sarıidris Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı. Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Süleyman Tezcan'a başvuru evraklarını teslim eden Kurt, "Niyet hayır, akibet hayrımıza olsun. Hayrımıza olanı kolay eylesin güzel Allah'ım" temennisinde bulundu. 

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahali İdareler Genel seçimleri için aday adaylığı başvurusunu yapan Ümmü Kurt; "Çok değerli Hemşehrilerim 2002’den beri kurucusu olduğum onur gurur duyduğum ve Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Yeni Türkiye Yüzyılında güzel ve şirin beldemizin hak ettiği hizmetlere kavuşması en iyi en güzel hizmetleri alması, ilçe bazında belde belediyesi içerisinde yer alması için mensubu olmaktan büyük gurur duyduğum Ak Parti'den siz kıymetli hemşehrilerimizin teveccühü ile 31 Mart 2024 Mahalli Seçimleri için şirin SARİİDRİS beldemize Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik.

Rabbim yar ve yardımcımız olsun." dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap