Eğirdir-Gelendost-Yalvaç Ayrımı duble yolu yapım ihalesi, iptal edildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir-Gelendost-Yalvaç Ayrımı duble yolu yapım ihalesi, iptal edildi
Haberin Tarihi: 7.6.2024 12:44:42 - Okunma Sayısı:469 defa okundu.

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun'dan, Eğirdir-Gelendost-Yalvaç Ayrımı duble yolu yapım ihalesinin iptal edilmesi ile ilgili açıklama

Eğirdir-Gelendost-Yalvaç Ayrımı duble yolu yapım ihalesi, iptal edildi

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun'dan Açıklama

Eğirdir-Gelendost-Yalvaç Ayrımı duble yolu yapım ihalesi, tasarruf tedbirleri gerekçesiyle iptal edildi.

29 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen duble yol yapım ihalesinin iptal edildiği bilgisi, Haziran 2024 tarihinde açıklandı.

Eğirdir-Gelendost-Yalvaç Ayrımı duble yolu yapım ihalesinin iptal edilmesi ile ilgili olarak

Gazetemize bir açıklama yapan AK Parti Milletvekili Osman Zabun, ihalenin en yakın zamanda yeniden gerçekleştirileceğini belirtti.

Zabun açıklamasında “Tasarruf tedbirleri sebebiyle sözleşmesi imzalanmayan ihaleler iptal edilmiş ancak Konya Duble yol yapım ihalesinin devamına Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Bakanımızın talimat ve tensipleriyle karar verilmiş olup teknik eksiklik giderilerek en yakın zamanda tekrar ihalesi yapılacaktır.

Yol yapım ihalesinde teknik bir aksaklık yaşandı ve bu nedenle ihale iptal edilmek zorunda kaldı.

Ancak süreç hızlı bir şekilde ilerletilecek ve ihale en kısa sürede yeniden yapılacak.

Bölge halkının bu önemli projenin hayata geçmesini sabırsızlıkla beklediğini biliyoruz ve bu konuda üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    24.6.2024 08:51:00
    YILAN HİKAYESİ, YILLARDIR AYNI BAHANE, DOĞUDA DUBLE YOLSUZ NEREDE İSE HİÇ İLÇE YOL YOK İKEN, İKİ İLİ, HATTA BİRÇOK İLİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN YOL HALE KÖY YOLU GİBİ, BU ISPARTALI SİYASETÇİLERİN BECERİKSİZLİĞİ DEĞİLSE YA NEDİR.
Yorum Yap