Keçi Hırsızı Yakalandı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Keçi Hırsızı Yakalandı
Haberin Tarihi: 24.11.2023 11:05:53 - Okunma Sayısı:700 defa okundu.

Isparta’nın Aksu ilçesi Yukarıyaylabel Köyü’nde başkasına ait ağıldan çaldığı 3 keçiyi sattığı tespit edilen şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

KEÇİ HIRSIZI YAKALANDI

Isparta’nın Aksu ilçesi Yukarıyaylabel Köyü’nde başkasına ait ağıldan çaldığı 3 keçiyi sattığı tespit edilen şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Isparta’nın Aksu ilçesi Yukarıyaylabel Köyü’nde A.D isimli şahsa ait ağıldan 3 adet keçi çalındı. Ağıl sahibinin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine jandarma ekipleri harekete geçti.

Jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri’nin gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda hırsızlık olayını M.G. isimli şahsın gerçekleştirdiği tespit edildi. Şüpheli şahısın çalmış olduğu 2 keçiyi 6 bin 500 TL karşılığında başka şahıslara sattığı ve satılan keçilerin kesildiği, diğer 1 keçiyi ise 4 bin TL karşılığında başka bir şahsa sattığı belirlendi. Keçiyi satın alan kişi ise Yazısöğüt Köyü hayvan pazarında keçiyi canlı olarak satmak istediği esnada yakalandı.

Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen M.G. ise yakalanarak karakoldaki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap