TURAL, İYİ PARTİ’DEN ADAY ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TURAL, İYİ PARTİ’DEN ADAY ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI
Haberin Tarihi: 2.12.2023 15:57:08 - Okunma Sayısı:808 defa okundu.

TURAL: “SEVDAMIZ ISPARTA İÇİN YAPACAKLARIMIZ VAR”

TURAL, İYİ PARTİ’DEN ADAY ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

TURAL: “SEVDAMIZ ISPARTA İÇİN YAPACAKLARIMIZ VAR”

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığından aday adaylığı dolayısıyla istifa eden Ahmet Tural, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimler için İyi Parti’den Isparta Belediye Başkan Aday Adaylığını resmen açıkladı. Çok kalabalık bir topluluk ile parti binasına kadar yürüyen ve salona sığmadıkları için açıklamasını parti binası önünde yapan Tural, “Isparta’ya gönül veren biri olarak Isparta’ya hizmet aşkıyla doluyuz. Bu şehre gönül veren bir kardeşiniz olarak, şehrime değer katan, denge sağlayan bir hizmet anlayışını, İYİ belediyecilik ile buluşturmak istiyoruz” dedi.

 

Birlik binası önünde toplanan ailesi, oda, kooperatif başkanları yönetim denetim kurulu üyeleri ve vatandaşla birlikte yoğun bir kalabalık eşliğinde İyi Partiye yürüyerek gelen Ahmet Tural, parti yönetimi tarafından karşılandı. Tural, parti yöneticilerine çiçek takdim etti. Ardından aday adaylığı müracaatını yaptı. Tural’a Merkez İlçe Başkanı  Hüseyin Börekçi İyi Parti rozetini taktı.  

KALABALIK PARTİ BİNASINA SIĞMADI

Coşkulu kalabalığın parti binasına sığmaması nedeniyle Tural, aday adaylığı açıklamasını parti binası önünde yaptı. İyi Parti İl Başkanı İbrahim Tekeli “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Bildiğiniz üzere Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Sayın Ahmet Tural’ın Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunu aldık. Hayırlı olsun, kendisine teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanı Aday Adaylığı sayısının artması, partimizin ne kadar cazibe merkezi haline geldiğinin göstergesidir. Bu da bize mutluluk veriyor. İnşallah 31 Mart’ta büyük zafer elde ederek Isparta’yı İYİ Belediyecilikle tanıştıracağız. Tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.  İyi Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Tural, Isparta’yı İyi Parti Belediyeciliğiyle buluşturacaklarını belirterek “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in Cesurlar Hareketinden ilham alarak, ‘Sevdamız Isparta için yapacaklarımız var’ diyerek  Isparta’yı İYİ Parti belediyeciliğiyle  buluşturma gayesiyle ilk adımımızı bugün atmanın coşku ve heyecanını hep birlikte yaşamaktayız.  Yaklaşan 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde partimizden Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu için sizlerin huzurundayım. Bizler İYİ’ler olarak,  seçimlerde ilimizde, ilçelerimizde ve beldelerimizde çok büyük başarılara imza atacağımıza inancımız tamdır. Isparta’ya gönül veren biri olarak Isparta’ya hizmet aşkıyla doluyuz. 30 yıllık idarecilik tecrübemizden edindiğimiz bilgi birikimiyle Ispartamızı ayağa kaldıran, güzellikleri teşvik edecek iyi düşünceler ve projelerimizle insana, doğaya saygılı İYİ Belediyeciliği Ispartamıza yansıtmak istiyoruz” dedi.

DERDİMİZ DE SEVDAMIZ DA ISPARTA

‘Derdimiz de sevdamız da Isparta’ diyen İyi Parti Belediye Başkan Aday Adayı Tural “Bu şehre gönül veren bir kardeşiniz olarak, şehrime değer katan, denge sağlayan bir hizmet anlayışını, İYİ belediyecilik ile buluşturmak istiyoruz. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin inşallah. Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaatımda parti binamıza gelerek beni yalnız bırakmayan, aldığım her kararda yanımda olan, aile fertlerime, partimizin değerli teşkilatına, esnaflarımıza ve halkımıza  sonsuz teşekkürlerimi sunarım. 31 Mart seçimlerinde Belediye Başkanlığı ve  meclis üyelikleri için aday adayı olan tüm dava arkadaşlarıma da başarılar dilerken,  derdini olmayanın sevdası olmaz bizim derdimizde sevdamızda Isparta temennisiyle hepinizi saygıyla muhabbetle selamlıyorum” dedi. 

PARTİLİLERE KARANFİL DAĞITTI

Konuşması alkışlarla sık sık kesilen Tural, daha sonra partililere karanfil dağıttı. Tekrar parti binasına çıkan Tural, burada parti yöneticileriyle bir süre sohbet ettikten sonra esnafı ziyaret ederek, bereketli kazançlar  temennisinde bulundu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap