ISPARTA İL MÜFTÜLÜĞÜNDEN DUYURU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ISPARTA İL MÜFTÜLÜĞÜNDEN DUYURU
Haberin Tarihi: 8.9.2015 10:32:00 - Okunma Sayısı:2359 defa okundu.

Isparta İl Müftülüğü tarafından yapılan yapılamaya göre, İlçe Müftülüklerine bağlı bulunan Kur'an Kursları için ek ders karşılığında görevlendirilmek üzere Geçici (fahri) Bayan Kur'an Kursu Öğreticisi alınacak.

ISPARTA İL MÜFTÜLÜĞÜNDEN DUYURU

Fahri Bayan Kur’an Kursu Öğreticisi Alınacak

 

            Isparta İl Müftülüğü tarafından yapılan yapılamaya göre, İlçe Müftülüklerine bağlı bulunan Kur’an Kursları için ek ders karşılığında görevlendirilmek üzere Geçici (fahri) Bayan Kur’an Kursu Öğreticisi alınacak.

            Geçici öğretici olarak görev almak için sınava katılmak isteyenlerde aranacak şartlar şöyle:;

            1- Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 11-2 maddesi ( Kur’an kursu öğreticisi, imam-hatip ve müezzin-kayyım kadrolarına açıktan vekil olarak atanacaklarda, atanacağı kadro için asılda aranan şartları haiz)  uyarınca aranan şartları taşıyor olmak.

            2- 2014 yılı KPSS (DHBT) puanı 60 ve üzeri olanlar arasında Isparta İl Müftülüğü sınav kurulunca yapılacak mülakat sınavı neticesinde en yüksek puan alanlardan başlamak suretiyle 2015-2016 yılı eğitim öğretim yılı için görevlendirme yapılacaktır.

            3- 2014 yılı KPSS (DHBT) puanı 60 ve üzeri puanı olan müracaatçı olmaması halinde KPSS (DHBT)’ye girenler arasında Isparta İl Müftülüğü sınav kurulunca yapılacak mülakat sınavı neticesinde en yüksek puan alandan başlamak suretiyle yapılacaktır.

            4- Mülakatta aynı puanı alan adaylardan DHBT puanı yüksek olan tercih edilecektir.

            5- Adaylar görev almak istediği ilçe Müftülüklerine müracaat edecek, müracaat listesi 16.09.2015 tarihinde İlçe Müftülüklerince İl Müftülüğüne gönderilecektir.

            6- Yapılacak mülakat sınavı sonuçları Isparta Müftülüğü web sitesinden ilan edilecektir.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap