MHP Eğirdir Belediye Başkan A.Adayı Mehmet Demirel’den Şebeke Sularının Çamurlu Akmasına Tepki

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP Eğirdir Belediye Başkan A.Adayı Mehmet Demirel’den Şebeke Sularının Çamurlu Akmasına Tepki
Haberin Tarihi: 13.12.2023 11:20:38 - Okunma Sayısı:1000 defa okundu.

“YİNE HAKLI ÇIKTIK!"

“YİNE HAKLI ÇIKTIK!"

MHP Eğirdir Belediye Başkan A.Adayı Mehmet Demirel’den Şebeke Sularının Çamurlu Akmasına Tepki

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eski İlçe Başkanı Belediye Başkan A.Adayı Mehmet Demirel; konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "İlçe Başkanlığımız döneminde Belediye de yapılan ilk toplantıda Şebeke Su Hatlarının sorunları hakkında acil yenilenmesi konusunda alt yapı için “ Kutu Menfez“ projesini dile getirmiştik. Ayrıca “Su Depolarının Yenilenmesi ve Yedek Depo Yapılması “ noktasında fikrimizi dile getirmiştik. Bir kaç gündür musluklardan çamur akması vatandaşlarımızın mağdur olması, bizim ne kadar haklı olduğumuzu göstermiştir.

“Ağırlama Gideri“ olarak beyan edilen bütçenin plansız ve gereksiz yere harcanması yerine ilçenin ali menfaatleri noktasında kullanılmasının daha doğru olacağını düşünüyoruz.

Devletimizin 100. Yılında musluklardan çamur akması kabul edilir bir durum değildir. İstişarenin ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır.

“Ben Yaptım Oldu, Ben Bilirim“ mantığı ilçemize fayda sağlamamaktadır. Haklı olmamızın üzüntüsünü yaşamaktayız." ifadelerini kullandı.

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    13.12.2023 14:06:04
    Burada önemli olan planlı belediyecilik,yada argeye önem vermek vatandaşa hizmet kutsal olmalı tespitler doğru çözümler belli.
Yorum Yap