EĞİRDİR PLAJ BÖLGESİNDE ELEKTRİK HATLARI YERALTINA ALINDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR PLAJ BÖLGESİNDE ELEKTRİK HATLARI YERALTINA ALINDI
Haberin Tarihi: 13.8.2013 11:14:00 - Okunma Sayısı:2051 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi, TEDAŞ, DSİ, KARAYOLLARI, TELEKOM gibi kuruluşların Eğirdir'de yapmakta olduğu yatırımlara destekleriyle kolaylık sağlamaya devam ediyor.

EĞİRDİR PLAJ BÖLGESİNDE ELEKTRİK HATLARI YERALTINA ALINDI

 

            Eğirdir Belediyesi, TEDAŞ, DSİ, KARAYOLLARI, TELEKOM gibi kuruluşların Eğirdir’de yapmakta olduğu yatırımlara destekleriyle kolaylık sağlamaya devam ediyor.

            Yapılan her bir yatırımın Selçuklu Şehri Eğirdir’e yapıldığını belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Devletimizin kuruluşları ve özel müteşebbisler dâhil olmak üzere yapacakları her türlü alt yapı, üst yapılara güzel Eğirdir’imizin geleceği için Belediye olarak her türlü fedâkârlığı gösteriyoruz ve yardımcı oluyoruz. Son günlerde Altınkum Plajı bölgesinde Barla yolu üzerinde elektrik hatlarının yeraltına alınması ve yeni trafoların konulmasında Belediyemiz yolların bozulması pahasına, yaz gününde tozdan ve çalışmalardan şikâyetçi olanların bulunmasına rağmen sağlam alt yapıya kavuşmak maksadıyla çalışmalara destek vermiştir ve destek vermeye devam edecektir. TEDAŞ’ın yeni yeraltı hatlarını döşemesi ve yeni köşk trafoları ilâve edip yerleştirmesi ilerisi için faydalı olacaktır. Belediye olarak yeni trafolar için imarda tadilatlar yapıldı, 6 yeni trafonun yerleri belirlendi. Memleketimiz için yapılacak her türlü hizmet ve yatırımlarda Belediyemiz her zaman yardımcı olmaya devam edecektir. Faydalı hizmetlerin hep yanında olacağız. Biz kolaycılığı değil, geleceği düşünerek hep zora talibiz” dedi.

            Başkan Özmeral yeraltına alınan elektrik hatlarından dolayı bozulan yolların bir kısmının tamirinin yapıldığını, kalan kısımlarının da kısa zamanda tamamlanacağını ifade etti.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap