KAYMAKAM ADEM ÇELİK’İN REGAİP KANDİLİ MESAJI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KAYMAKAM ADEM ÇELİK’İN REGAİP KANDİLİ MESAJI
Haberin Tarihi: 11.1.2024 17:34:07 - Okunma Sayısı:324 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Regaip Kandili mesajı yayınladı.

KAYMAKAM ADEM ÇELİK’İN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Regaip Kandili mesajı yayınladı.

Kaymakam Çelik, mesajında şunları ifade etti:

“Onbir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in habercisi olan Regaip Kandili, mübarek üç ayların manevi havasının da ilk esintisidir. Rahmet, bereket ve mağfiret ayları olarak nitelendirilen üç ayların ilk kandil gecesini kardeşlik, barış ve hoşgörü duyguları içinde idrak etmeliyiz. 
Vatandaşlarımızın birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların toplumumuzda var olan iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceğine inanıyorum. Regaip Kandili’nin bizlere sunduğu düşünme fırsatını kullanarak toplum olarak birbirimize daha sıkı kenetlenip, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Kardeşlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye, birlik ve beraberliğimizi korumaya gayret göstermeliyiz. 
 
Rahmeti ve bereketi bol olan bu özel ve mübarek günlerin sevgi, barış ve kardeşlik duygularımızı artırmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Eğirdir Halkının ve tüm İslam Aleminin Mübarek Regaip Kandili’ni en içten dileklerimle kutluyor, Türk Milletine ve İslam Alemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap