Milletvekili Hasan Basri Sönmez'den Akın Gazetesi Ziyareti Ve Eğirdir Gündemi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Milletvekili Hasan Basri Sönmez'den Akın Gazetesi Ziyareti Ve Eğirdir Gündemi
Haberin Tarihi: 11.1.2024 19:18:19 - Okunma Sayısı:582 defa okundu.

Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Eğirdir Akın Gazetesi'ni ziyaret etti.

Milletvekili Hasan Basri Sönmez'den

AKIN GAZETESİ ZİYARETİ VE EĞİRDİR GÜNDEMİ

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 28. Dönem Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Eğirdir Akın Gazetesi'ni ziyaret etti. Gazetenin İmtiyaz Sahibi Abdullah K. Sinan ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Milletvekili Sönmez, Eğirdir Kalesi'nin restorasyonu ve Eğirdir Gölü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Sönmez, Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile yaptığı görüşmeler sonucunda Eğirdir Kalesi'nin restorasyon çalışmalarının en kısa zamanda başlayacağı müjdesini paylaştı. Eğirdir Gölü konusundaki duyarlılığını vurgulayan Sönmez, "Eğirdir Gölü yararına olacak her kararın altına imza atarım" ifadelerini kullandı ve Meclis çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Ziyarette, MHP Eğirdir İlçe Başkanı Hüseyin Kaya ile birlikte MHP Eğirdir Belediye Başkan Aday Adayları Mehmet Demirel, Ramazan Kurt ve Veli Nehir de hazır bulundu. Milletvekili Sönmez, aday adaylarının hepsinin birbirinden değerli olduklarını belirterek, "Eğirdir'e hizmet etmek, ülkemize hizmet etmek bizlerin görevi. En kısa zamanda Eğirdir'e Belediye Başkanı olarak hizmet edecek Belediye Başkan adayımızı kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

Milletvekili Sönmez, Akın Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünü kutlayıp Abdullah K. Sinan ve gazete çalışanlarına başarılar dileyerek ziyaretten ayrıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap