Yapı Kredi'den Gazetemize Ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yapı Kredi'den Gazetemize Ziyaret
Haberin Tarihi: 13.8.2013 11:19:00 - Okunma Sayısı:2608 defa okundu.

Yapı Kredi Eğirdir Şubesi Müdürü Nizamettin Topalakçı ve Operasyon Yönetmeni H. Rasim Gürdağ gazetemizi ziyaret etti.

Yapı Kredi’den Gazetemize Ziyaret

 

o Yapı Kredi Eğirdir Şubesi Müdürü Nizamettin Topalakçı ve Operasyon Yönetmeni H. Rasim Gürdağ gazetemizi ziyaret etti.

            Yapı Kredi Bankası Eğirdir Şubesi Müdürü Nizamettin Topalakçı ve Operasyon Yönetmeni H. Rasim Gürdağ gazetemizi ziyaret etti.

            Yaptığımız sohbette Topalakçı sorularımıza samimi cevaplar verdi ve Yapı Kredi Bankası olarak “Hizmette sınır yoktur” anlayışı ile Eğirdir’de de hizmete devam edeceklerini söyledi.

            AKIN: - Ne kadar zamandır Yapı Kredi’de çalışıyorsunuz?

            TOPALAKÇI: -17 yıl.

            AKIN: - Ispartalı mısınız? Yoksa bu şube için başka bir il veya ilçeden mi tayin edildiniz?

            TOPALAKÇI: - Ispartalıyım.

            AKIN: - Yapı Kredi’nin Eğirdir’de şube açmasının özel bir sebebi var mı? Şube açılacak yerler belirlenirken hangi kriterler göz önünde bulunduruluyor?

            TOPALAKÇI: - Yapı Kredi olarak “Hizmette Sınır Yoktur” anlayışımızla müşterimizin her türlü finansal ihtiyacını birçok ürün ve hizmetimiz ile karşılıyoruz. Müşteri odaklı hizmet anlayışımızı, yenilikçi genlerimiz, geniş hizmet ağı ve sektörde lider uygulamalarımız ile birleştirerek tüketici beklentilerine her zaman yanıt verebilme hedefini benimsiyoruz. Bu anlayış Yapı Kredi’nin hizmet kalitesini, müşterilerinin beklentilerine cevap vermenin öncelikleri arasına koyduğunu gösteriyor.

            Bankamız, Türkiye’nin dört bir yanında 935 şube ve 2 bin 800 civarında ATM ağıyla hizmet veriyor. Bu anlamda Isparta’nın merkezi ve işlek bölgelerinden biri olan Eğirdir’de Yapı Kredi’nin yaygın hizmet ağında yerini alması nedeniyle çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Eğirdir, doğal ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra ekonomik faaliyetleriyle de Türkiye ekonomisi için önemli bir yere sahip. Yapı Kredi olarak biz de her anlamda bu bölgedeki müşterilerimizi iyi tanıyarak, onların ihtiyaç ve beklentilerine yönelik ürün ve hizmetler sunacağız.

            AKIN: - Yapı Kredinin bu şehirde/ilçede şube açmasının nedeni nedir?

            TOPALAKÇI: - Isparta’nın ve Eğirdir ilçesinin gelişimi de göz önünde bulundurularak ihtiyaçlarının geldiği nokta ve Yapı Kredi’nin gerçekleştirdiği çalışmalar değerlendirildi. Sonuç olarak buradaki şubemiz hayata geçirildi.

            AKIN: - Yapı Kredi şehre/ilçeye ne gibi hizmetler getirecek? Şehre/ilçeye ayrıcalıklı bireysel ya da ticari hizmetler olacak mı?

            TOPALAKÇI: -Bildiğiniz gibi Yapı Kredi, her kişiye, sektöre ve her türlü ihtiyaca yönelik farklı ürünler sunuyor. Kredi kartları, yatırım ürünleri, tüketici kredileri ve montage gibi bireysel ve ticari bankacılık hizmetlerinin yanı sıra sigorta, leasing, faktoring ve bireysel emeklilik gibi hizmetlerle de şehrin/ilçenin hizmetinde olacağız. Eğirdir’de yaşayanlar neye ihtiyaçları olduğunu söylemek için bize uğrasınlar yeter!

            AKIN: - Şehir/ilçedeki KOBİ’lere yönelik özel hizmetleriniz olacak mı? KOBİ’lerin kredi olanaklarından nasıl faydalandıracaksınız? Organize Sanayii Bölgeleri’ne yönelik çalışmalarınız ya da hizmetleriniz olacak mı?

            TOPALAKÇI: - Bireysel müşteriler kadar KOBİ’ler de Yapı Kredi için büyük önem teşkil ediyor. Yapı Kredi olarak kuruluşumuzdan bu yana esnaf ve sanatkâra destek olmayı sürdürdüğümüzü söyleyebiliriz. Bankamızın KOBİ’lere yönelik hazırladığı özel kredi hizmetlerini biz de şubemizde sunuyor olacağız. Girişimcilerimizin ve iş çevrelerinin Yapı Kredi’de tüm beklentilerinin karşılanacağından emin olmalarını rica ediyoruz. Bu yıl yenilikçi yaklaşımımızı, geniş müşteri tabanının birbirinden farklı ihtiyaçlarına göre şekillendirdiğimiz, sektörde fark yaratarak ilki temsil eden KOBİ bankacılığı paketlerimiz ile daha da geliştirdik. Bu paketlerimiz ile müşterilerimizin bankacılık ve bankacılık dışı işlemlerden avantajlı olarak yararlanmasını, işlem maliyetlerini düşürmeyi ve ilişkimizi derinleştirmeyi amaçlıyoruz. Bu paketleri çok cazip kılan özelliklerden biri de pratikliği; örneğin çam paketi ile müşterilerimize 6 farklı ürüne tek seferde sahip olma imkânı veriyoruz. Son olarak da daha çok işlem yapan KOBİ müşterilerimiz için sedir paketimizi çıkardık. Bu güne kadar çam ve sedir paketlerimize 150 binin üzerinde müşterimiz üye oldu.

            AKIN: - Şubede kaç kişiyi istihdam ediyorsunuz? Seçilen elemanlar ilçe içerisinden mi, yoksa dışından mı istihdam edildi?

            TOPALAKÇI: - Şubemizde 7 kişi çalışmaktadır. Personellerimizden 6 tanesi eski çalışanımız olup, Isparta ve Burdur’dan atamaları yapılmıştır. 1 personelimiz ise işe yeni başlamış olup, Eğirdir ilçesinden istihdam edilmiştir.

Akın Gazetesi olarak; Yapı Kredi Bankası Eğirdir Şubesi Müdürü Nizamettin Topalakçı ve Operasyon Yönetmeni H. Rasim Gürdağ’a nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap