GÜNAYDIN’DAN OTO GALERİ ESNAFINA BÜYÜK MÜJDE

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,GÜNAYDIN’DAN OTO GALERİ ESNAFINA BÜYÜK MÜJDE
Haberin Tarihi: 1.2.2024 15:33:31 - Okunma Sayısı:529 defa okundu.

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın oto galeri esnafına yeni oto merkezi için dev bir müjde verdi.

GÜNAYDIN’DAN OTO GALERİ ESNAFINA BÜYÜK MÜJDE

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın oto galeri esnafına yeni oto merkezi için dev bir müjde verdi.

Isparta’nın ilk ve tek “Galericiler Sitesi”ni yapıp 2014 yılında hizmete açan MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın merkezde faaliyet gösteren esnafla bir araya geldi.

Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yavuz ve diğer esnafın tamamının katıldığı toplantıda Günaydın “bedelsiz altyapı” müjdesi verdi.

Günaydın, 10 senedir faaliyet gösteren Oto Galericiler Sitesi’nin yapımında büyük destekler sağladıklarını ve esnafın huzur ve güven içerisinde ticaretini sürdürmesini temin ettiklerini belirterek sitenin ikinci etabı için de ellerinden gelen her desteği vereceklerini kaydetti.

Günaydın, “Esnafımız temiz, nezih ve huzurlu bir ortamda, bu sitede ticaretini yürütüyor. Günümüz şartlarında artık burası yetmez hale geldi. Bu merkezin ikinci etabı için yaptığınız çalışmaları biliyorum. Biz göreve geldiğimiz takdirde ikinci etabın altyapı hizmetlerinin tamamını ücretsiz ve karşılıksız yapacağız. Esnafımız bizim gözbebeğimiz. Görevde olduğum 15 sene boyunca olduğu gibi bundan sonra da esnafımıza her türlü desteği vereceğiz” dedi.

Galericiler Sitesi’nin şu an faaliyette olduğu birinci etapta Isparta Belediyesi’ne 5 adet dükkan kazandırdıklarını hatırlatan Günaydın, “Mevcut yönetim bu dükkanları da üç kuruş paraya sattı. O dükkanlarımız satılmasaydı şu andaki değeri 60 milyon liradan fazlaydı” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap