MHP EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET DEMİREL’DEN ŞÖLEN ŞEKLİNDE ADAY TANITIM GECESİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET DEMİREL’DEN ŞÖLEN ŞEKLİNDE ADAY TANITIM GECESİ
Haberin Tarihi: 3.2.2024 11:41:56 - Okunma Sayısı:1557 defa okundu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nden Eğirdir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Mehmet Demirel için aday tanıtım toplantısı yapıldı.

MHP EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET DEMİREL’DEN ŞÖLEN ŞEKLİNDE ADAY TANITIM GECESİ

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanlığı tarafından aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nden Eğirdir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Mehmet Demirel için aday tanıtım toplantısı yapıldı.

2 Şubat 2024 Cuma akşamı Altınkum Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen Aday tanıtım toplantısına; MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, İl Başkanı Ahmet Önder Topçu, Mehmet Demirel’e destek veren Eğirdir Sevdalıları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Yoğun bir ilgi ve katılımın olduğu toplantı sonrası Eğirdir sokaklarında konvoy yapıldı.

Aday tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Mehmet Demirel: “Yerel yönetimlerin etkin gücünü en üretken biçimde kullanarak, Eğirdirimizi Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Muhasır medeniyet seviyesi hedefinde uygun; Çağdaş, Yaşanabilir ve Sürdürülebilir bir Marka Kent Vizyonuna, Türk Yüzyılına damga vuracak örnek ilçe haline getirmektir. Cumhuriyetimizin 100. Yılındayız, Türk ve Türkiye Yüzyılına uygum uyumlu bir belediyecilik örneği sergileyecek ve Eğirdir’imizi hak ettiği seviyeye çıkaracağız. Cenabı Allah’ın Altın Tepside bizlere sunduğu bu güzel ilçe ve Eğirdir Halkı her şeyin en güzeline en değerlisine en özeline layıktır. Bizlere düşen görev ise gece gündüz demeden çalışarak ilçemizi ve halkımıza hak ettiği hizmeti sunmaktır” dedi.

55 Yıllık Hasret Bitecek…

55 Yıllık Hasret Bitecek, Ayırmadan Ayrıştırmadan Canla Başla Her Şey Eğirdir İçin, Değişim ve Gelişimin Öncüsü Olacağız diyen Mehmet Demirel; konuşmasını şöyle devam ettirdi;

Saygıdeğer Milletvekilim Değerli Abim,

Saygıdeğer Uç Beyimiz Ak Saçlımız İl Başkanım ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz

Saygıdeğer İlçe Başkanım ve Yönetim Kurulumuz

Saygıdeğer Ülkü Ocakları İl Başkanım ve Yönetim Kurulumuz

Saygıdeğer KAÇEP İl Başkanım ve Yönetim kurulumuz,

Sivil Toplum Kuruluşları, Sendika Temsilcilerimiz,

Muhtarlarımız,

Kıymetli Asenalar, Genç Bozkurtlar

Basınımızın Güzide Temsilcileri

Ve siz birbirinden değerli, Gül yüzlü, memleket sevdalısı Eğirdirli halkı

Aday Tanıtım Toplantımıza hoş geldiniz şeref verdiniz…

Sizleri selamların en güzeli ve en anlamlısı olan Cenabı Allah’ın Selamı ile selamlıyorum; SELAMUNALEYKÜM

Sözlerime dün ani vefat haberini aldığımız partimizin üyesi dava adamı Ali Ertürk abimizi bir kez daha rahmet minnet ile anmak, kederli ailesine ve camiamıza başsağlığı dileyerek başlamak istiyorum. Mekanı cennet olsun…

Gene ani bir rahatsızlık sonucu yoğun bakımda yatmakta olan İl yönetim kurulu üyesi abimiz Mehmet ÖZEN’e Cenabı Allahtan acil şifalar diliyorum.

Kıymetli hazirun; 14 Mayıs 2023 genel seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisini bazıları bırakın Isparta’da vekil çıkarmayı barajı geçemez diyerek yok saymışlardı; halka hizmetin hakka hizmet olduğuna iman etmiş gönüller olarak omuz omuza köy köy ilçe ilçe çalışarak Isparta ve Eğirdir de Partimizi oy rekorları kırarak siyaset simsarlarını susturan; Isparta sevdalısı Dönemin İl Başkanı şimdi Milletvekilimiz Hasan Basri Sönmez Abime, şimdiki İl Başkanımız Ahmet Önder Topçu Beye bu seçim sürecinde bana ve Eğirdir teşkilatına verdiği destekten dolayı teşekkürü bir borç bilirim.

Saygıdeğer Milletvekilim, İl Başkanım ve Kıymetli Protokol sizlerden de ricam; genel seçimlerde Başarı Öykümüzün Mimarları, hak davamızın ülkü neferleri isimsiz kahramanları, Önce memleketim sonra partim ve en sonda ben diyen  arkanızda yer alan Eğirdirli Gönüldaşlarımıza sizlerden bir alkış alabilir miyiz…

Teşekkür ederiz…

Bende gerek ilçe başkanlığım gerekse adaylık süreci başladığı günden bu güne kadar hiç yalnız bırakmayan desteklerini esirgemeyen Türkiye’nin incisi Eğirdirimizin gönül erlerine sonsuz  teşekkür ederim.

Sizlerin huzurlarında Eğirdirimize katkı sağlamış belediye başkanlarımıza, Eğirdir de bir taşı üstüne taş koymuş tüm Eğirdir sevdalılarına teşekkür eder, vefat edenlere Allahtan rahmet, yaşayanlara Sağlıklı ömür diliyor ve saygılarımı sunuyorum.

Bu kutlu yola çıkarken; Siyasetin Öznesi İnsan, Anahtarı Samimiyettir dedik. Göreve geldiğimiz andan itibaren Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyin talimatlarını, Siyaset Öngörüsünü özümseyerek Genel Merkezimizin Politikalarını vatandaşlarımız ile buluşturduk.

Bize konumumuz gereği kim geldiyse, Ayrım Yapmadan Ayrıştırmadan Halka Hizmet Hakka Hizmet Anlayışı ile kucak açtık ve yardımcı olamaya gayret gösterdik.

Amacımız Cenabı Allah’ın rızasına nail olmak ve görevimizi layıkı ile yerine getirmek olmuştur. Aynı şiar ile Cenabı Allah’ın izni siz değerli Eğirdirli vatandaşlarımızın onayı ile görevimize Yerel Yönetimler ile yani Eğirdir Belediye Başkanı Sıfatı ile devam etme arzumuzdur.

Misyon ve Vizyon Anlayışımız: Eğirdir ve Eğirdir’in hak ettiği Ali Menfaatler olacaktır. Üretken Belediyecilik ile katma değer sağlamak, Bütüncül Yaklaşım-Birlikte Yönetim Anlayışını Şeffaf şekilde ortaya koymak olacaktır.

Misyonumuz:

Yerel hizmetlerin zamanında, hızlı, ucuz, adil ve doğru şekilde sunulduğu, çevreye duyarlı, afetlere hazırlıklı, toplumsal çıkarları gözeten ve mimari estetiğe önem veren, planların yapılıp uygulandığı, doğal, tarihi ve kültürel mirasların korunduğu, Eğirdir Gölünü, Eğirdir Elmasını ve Eğirdir Turizmini ön planda tutan, fiziki ve sosyal alt yapının, yeterli yeşil alanların, spor alalarının ve sosyal donatıların sağlandığı, hizmette eşiklik ile vatandaşı bilgilendirmenin amaç edinildiği, Yaşanabilir Çağdaş ve Akıllı Kent ortamının temin edilmesidir.

Vizyonumuz:

Milli ve Manevi değerleri koruyarak, tüm yerel yönetimlere model olacak bir belediyecilik anlayışı ortaya koymaktır.

Hedefimiz:

Yerel yönetimlerin etkin gücünü en üretken biçimde kullanarak, Eğirdirimizi Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Muhasır medeniyet seviyesi hedefinde uygun; Çağdaş, Yaşanabilir ve Sürdürülebilir bir Marka Kent Vizyonuna, Türk Yüzyılına damga vuracak örnek ilçe haline getirmektir. Cumhuriyetimizin 100. Yılındayız, Türk ve Türkiye Yüzyılına uygum uyumlu bir belediyecilik örneği sergileyecek ve Eğirdir’imizi hak ettiği seviyeye çıkaracağız. Cenabı Allah’ın Altın Tepside bizlere sunduğu bu güzel ilçe ve Eğirdir Halkı her şeyin en güzeline en değerlisine en özeline layıktır. Bizlere düşen görev ise gece gündüz demeden çalışarak ilçemizi ve halkımıza hak ettiği hizmeti sunmaktır.

Biz bu hedeflerimize; dünya ve ülke gerçeklerine uyumlu bilim ve toplum değerleri ile destekleyen projelerimiz ile ulaşacağız. Her biri Eğirdir ve halkına ayrı ayrı değer katacak Projelerimizi ilerleyen günlerde kamuoyu ve sizlerle tek tek paylaşacağım.

Burada şunu da ifade etmeden geçmek istemiyorum; halkımızı boş hayallerle veya seçim kazanma uğruna verilmiş yalan yanlış sözlerle asla kandırmayacağız. Şimdiye kadar yapılması gereken fakat yapılmamış olanları yapaya geliyoruz. Cennet Eğirdirimizi; gölüyle, davrazıyla elmasıyla, gülüyle Turizmde ve tarımda önce Türkiye ve daha sonra bir dünya markası yapmak için geliyoruz.

Teşkilatımız, ekibimiz ve ben; belirtiğimiz hedefimizle, vizyonumuzla ve projelerimizle Yerel Yönetime yani Beledi Başkanlığına talibiz.

Biz bu yola birilerini eleştirmek için çıkmadık. Ülkemizin bu cennet köşesine hizmet aşkı ile çıktık.

Yola çıktığımızda bizlerin başarısını çekmeyen ve iktidar yürüyüşümüzü hazmedemeyen, bizleri toy gören, düne kadar seçimde sadece kendilerine oy vererek yerelde iktidar olacaklarını sanan cenahlara buradan seslenmek istiyorum;

Köylü-Kentli, Yerli- Yabancı diye ayırmaya kalktığınız ama yapamayacağız hizmet aşkı ile bir araya gelmiş EĞİRİDİR SEVDALILARI burada,

Bu kutlu yolda dualarıyla bizlerden manevi desteğini esirgemeyen ak sallılarımız ve ninelerimiz burada,

Eğirdiri Türkiye ve Dünyanın incisi yapmaya yemin etmiş her biri bir Türk Bayrağı olan gençlerimiz burada

Çanakkaleye evlatlarının saçına kına yakarak düğünle dernekle şehadet şerbetini içmeye gönderen anaların torunları kadınımız burada

Evladını vatan toprağına verirken mağrur duruşunu asla bozbandan vatan sağ olsun diyen babalarımız burada

Ülkemin ve Eğirdirimizin aydınlık geleceği olan gül kokulu, elma yanaklı çocuklarımız burada 

Selam olsun sizlere…

Ülkücü Hareketin Yereldeki İktidara Yürüyüşü Ses getirmiştir, Üç Hilalin Gölgesinde Herkese yer vardır. Bu kutlu yürüyüşümüzde Eğirdire hizmet etmek isteyen herkese kapımızda gönlümüzde açıktır.

Kıymetli Gönüldaşlarım,

14 Mayıs 2023 Milletvekili Seçimlerinde sizlerden aldığım güç ve inançla İl başkanıza ve millet vekili adaylarımıza Eğirdir de en az 5.000 Oy Alacağız söz vermiştim.

Şükürler olsun ki sizlerin desteği ve Yaratanımızın takdiri ile sözümüzü tuttuk.

Şimdi Kıymetli Vekilimizin ve İl Başkanımızın Huzurunda ben sizlere soruyor ve dosta güven diğer adaylara korku verecek yüksek sesle söz istiyorum;

(bu kısımda salondakileri ayağa kalkmaya davet edebilirsin)

Bu kutlu yürüyüşümüzde bu kardeşinize ve ekibine sonuna kadar destek olamaya SÖZ VERİYORMUSUNUZ?

31 Mart akşamına kadar gece gündüz demeden çalışmaya SÖZ VERİYORMUSUNUZ?

31 Mart akşamına kadar ÇALMADIK KAPI SIKMADIK eI BIRAKMAMAYA SÖZ VERİYORMUSUNUZ?

Ayırmadan, ayrıştırmadan hedeflerimizi, projelerimizi ve vizyonumuzu tüm Eğirdir halkına anlatmaya SÖZ VERİYORMUSUNUZ?

31 Mart akşamı Üç hilalimizi Eğirdir Kalesinde dalgalandırmaya SÖZ VERİYORMUSUNUZ?

Var olun sağ olun…

Şimdi bende Sizlerden aldığım bu sözle omuzlarımızdaki sorumluluğu ve zafere olan inancımı çok daha fazla hissediyorum. Bende Yaradanım taktiri sizlerin desteği ile Belediye başkanı olarak İlçeme hizmet etme imkanı ulaştığımda; davamızı ve sizleri en iyi şekilde temsil edeceğime, Eğirdir için gecemi gündüzüme katarak çalışacağıma söz veriyorum.

Kıymetli Milletvekilim Abim,

Kıymetli İl Başkanım Uç Beyimiz ve Ak Saçlımız,

Sizin de ve taktir ettiği gibi Eğirdir Isparta’mızın gölüyle, gülüyle, elmasıyla ve davrazıyla en önemli markasıdır. 31 Mart yerel seçim sürecinde; 55 yıllık hasretin son bulması, Eğirdir Belediyesini halka hizmet hakka hizmet düşüncesi ile göreve talip olan Ülkücü kadrolarla yönetmek için yola çıkmış bizlere vereceğiniz destekler için şimdiden Eğirdir halkı adına teşekkür ederim. Eğirdir’e seçim çalışmalarında pozitif ayrım ve desteklerinizi sonuna kadar vermenizi istiyor ve bekliyoruz.

Sözlerime Enver Paşa’nın sözleri ile son vermek istiyorum:

‘’ Bilmiyorlar ki; Türk hayal edince Cihan değişir ‘’

O zaman ne diyoruz:

‘’ Biz hayal ettik, 31 Mart 2024 tarihinde Eğirdir Değişecek ve Gelişecek, sefer bizden zafer Allahtan

Sağ olun var olun Allaha emanet olun.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

  • Rumuz
    (Rumuz)
    4.2.2024 22:52:26
    hayırlısı olsun başarılar tamer çakır
  • Rumuz
    (Rumuz)
    3.2.2024 23:28:43
    Ekibinde eğirdirli vardır umarım
Yorum Yap