ŞARKİKARAAĞAÇ’TA, DİYANET SEN’DEN VEFA VE VEDA PROGRAMI DÜZENLENDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ŞARKİKARAAĞAÇ’TA, DİYANET SEN’DEN VEFA VE VEDA PROGRAMI DÜZENLENDİ
Haberin Tarihi: 5.2.2024 09:51:25 - Okunma Sayısı:230 defa okundu.

İlimiz Şarkikaraağaç İlçe Müftülüğü’nden 2023 yılında emekli olan hocalarımıza Diyanet Sen Isparta Şube Başkanlığı olarak VEDA ve VEFA programı gerçekleştirildi.

ŞARKİKARAAĞAÇ’TA, DİYANET SEN’DEN VEFA VE VEDA PROGRAMI DÜZENLENDİ

İlimiz Şarkikaraağaç İlçe Müftülüğü’nden 2023 yılında emekli olan hocalara Diyanet Sen Isparta Şube Başkanlığı olarak VEDA ve VEFA programı gerçekleştirildi. Emekli olan; Hacıhasanağa C. Müezzin-Kayyımı İbrahim Çayır, V.H.K.İşletmeni Ramazan Yıldırım, Ördekçi Ky.C.İ.H., Hasan Koç, Beyköy Ky.Eyüpler Mh. C.İ.H. Mustafa Ali Yavuz, Bey Ky.C.İ.H. İlhan Sümer, Ç.Saraylar Ksb. Bölükler Mh.C.İ.H. Yaşar  Çelik, Hacıhasanağa C.İ.H, İsmail Karataş, Cami-i Kebir Cİ.H.  Mevlüt Özcan, Çiçekpınar Ksb.Aşğ. Mh. C.İ.H. Ecir Tokuç hocalarımız ile bir araya gelerek vefa ve veda programı düzenlendi.

Programa Diyanet-Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt TOSUN, Başkan Vekili Mustafa Çelik, İlçe Temsilcisi Abdullah BOZKURT ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile müftülük personeli katıldı. 

Diyanet Sen Genel Başkanı Ali YILDIZ, programa telefonla bağlanarak, Din görevlisinin emeklisinin olmadığını vurgulayarak, yapmış oldukları hizmetlerden dolayı, emekli olan hocalarımızı ayrı ayrı kutladı.  

Isparta Şube Başkanı Mevlüt TOSUN, "Emekli olan hocalarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Allah kıymetli hocalarımıza sağlık sıhhat içinde bir emeklilik hayatı yaşamayı nasip etsin. Kurulduğu günden buyana bu davaya emek, ömür ve gönül vermiş hocalarımızı emeklilik hayatında da unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını” ifade ederek hizmetlerden dolayı Diyanet Sen Genel Başkanı Ali Yıldız imzalı Takdir Belgesi ve gül seti takdim etti.

Programı düzenleyen Şarkikaraağaç İlçe Temsilcisi Abdullah Bozkurt ve ekibine vefa ve veda programını düzenlediği için teşekkür edildi.

İkramların ardından program sona erdi.

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap