Barla Vakfı'ndan Teşekkür

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Barla Vakfı'ndan Teşekkür
Haberin Tarihi: 12.9.2015 09:41:00 - Okunma Sayısı:1659 defa okundu.

9-10 Eylül 2015 tarihleri arasında "İmar, Kentsel Tasarım ve Kırsal Kalkınma Boyutu ile Barla'nın Bugünü ve Geleceği" konulu çalıştay düzenlendi.

Barla Vakfı’ndan Teşekkür

 

            9-10 Eylül 2015 tarihleri arasında “İmar, Kentsel Tasarım ve Kırsal Kalkınma Boyutu ile Barla’nın Bugünü ve Geleceği” konulu çalıştay düzenlendi. Çalıştay ile; yapılan yatırımlarla çehresi değişen Barla’nın geleceğe hazırlanması için yol haritasının çizildiği bildirildi.

            Çalıştay sonrası Barla Vakfı tarafından yayınlanan teşekkür mesajında;

            “9-10 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen, “İmar, Kentsel Tasarım ve Kırsal Kalkınma Boyutu ile Barla’nın Bugünü ve Geleceği” Çalıştayına göstermiş oldukları ilgi ve katkıdan dolayı, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU, Başbakan Yardımcılarımız Sayın Yalçın AKDOĞAN ve Sayın Cevdet YILMAZ, Başbakanlık Tanıtma Fonu Genel Sekreterliği, Isparta Valisi Sayın Vahdettin ÖZKAN, Ak Parti Isparta Milletvekili Sayın Süreyya Sadi BİLGİÇ, Barla Platformu Başkanı Ak Parti Amasya Milletvekili Sayın Sait YÜCE, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Sayın Prof Dr. İlker ÇARIKÇI, Barla Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Miraç HATİPOĞLU, Eğirdir Kaymakamı Abdullah AKDAŞ, TKM-DER Başkanı M. Said UYAR, Kültür ve Turizm Uzmanı Meral ATILGAN, Barla Muhtarlığı, Türkiye’nin dört bir yanından gelerek çalıştayımıza katılan bilim adamlarımıza ve Barla’ya gönül veren tüm STK temsilcilerine teşekkür ederiz”  denildi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap