Ömer Şengöl, Pınar Pazarı'nda Hemşehrileriyle Bir Araya Geldi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ömer Şengöl, Pınar Pazarı'nda Hemşehrileriyle Bir Araya Geldi
Haberin Tarihi: 26.2.2024 21:19:02 - Okunma Sayısı:822 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanlığı için aday olan Ömer Şengöl, seçim çalışmaları kapsamında Pınar Pazarı'nda vatandaşlarla buluştu.

ÖMER ŞENGÖL, PINAR PAZARI'NDA HEMŞEHRİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

                             

Eğirdir Belediye Başkanlığı için aday olan Ömer Şengöl, seçim çalışmaları kapsamında Pınar Pazarı'nda vatandaşlarla buluştu. Şengöl, mahalle sakinleriyle samimi bir ortamda bir araya gelerek, projelerini ve vizyonunu paylaştı.

Pınar Pazarı'nın canlı atmosferinde gerçekleşen buluşmada, Şengöl, Eğirdir'in geleceği için planladığı çalışmaları detaylı bir şekilde aktardı. Hemşehrileriyle etkileşim içinde olan Şengöl, onların beklenti ve önerilerini dinleyerek, şehrin gelişimine katkı sağlayacak yeni fikirlerin ortaya çıkmasına olanak tanıdı.

Vatandaşların ilgiyle takip ettiği buluşma, Ömer Şengöl'ün halkla iç içe bir yönetim anlayışı benimsediğini ve Eğirdir'in ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde hareket edeceğini gösterdi. Şengöl, Pınar Pazarı'ndaki bu buluşmanın ardından diğer mahallelerde de benzer etkinlikler düzenleyerek, halkla birebir temasını sürdüreceğini belirtti.

- DP Basın

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    27.2.2024 08:20:40
    Acaba önceki yıllarda pınarpazarına ne yaptıda şimdi yapacak. Doğalgaz istiyoruz getirtecekmi taştepeye 25 sene boyunca hiç bir parti yatırım yapmadı Ömer aga ne diyor köprüden ilerisi köy yeri yatırım yapmaya gerek yok. Ama hakkımızı helal etmiyoruz....
Yorum Yap