IGC Başkanı Karahan: "Devletimiz bu belayı defedecek güce ve iradeye sahiptir..."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,IGC Başkanı Karahan: "Devletimiz bu belayı defedecek güce ve iradeye sahiptir..."
Haberin Tarihi: 16.9.2015 17:16:00 - Okunma Sayısı:1238 defa okundu.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Salı günü gece saat 23:00 sıralarında Mardin'de şehit olan hemşehrimiz Sezgin Uludağ için başsağlığı mesajı yayınladı.

IGC Başkanı Karahan: “Devletimiz bu belayı defedecek güce ve iradeye sahiptir…”

 

            Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Salı günü gece saat 23:00 sıralarında Mardin’de şehit olan hemşehrimiz Sezgin Uludağ için başsağlığı mesajı yayınladı.

            Isparta’nın evladı Polis Memuru Sezgin Uludağ, PKK’lı şerefsizlerce şehit edildi. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Karahan’da bu hainliği kınayarak basın mensupları olarak her zaman devlete ve millete sadakatle bağlı olduklarını belirterek şu ifadelere yer verdi; “Devletimiz bu terör belasını defedecek güce ve iradeye sahiptir. Millet olarak kolluk kuvvetlerimizle her zaman onur ve gurur duymaktayız. Askerimize, polisimize yani devletimize kurşun sıkan, kahpece tuzaklar kuran bu vatan hainleri elbet hak ettikleri yerde yani inlerinde yok olup gideceklerdir. Bu kanuna da devletimize ve kolluk kuvvetlerimize olan inanç ve güvenimiz tamdır. İlimizin yetiştirdiği, vatanı uğruna canını veren genç kardeşimiz şehit polis memuru Sezgin Uludağ’ın şahadeti hepimizi derinden yaraladı. Peygamberlik makamından sonra ikinci büyük makam olduğu bilinen şehitlik mertebesine ulaşan bu kardeşimizin kanı asla yerde kalmayacaktır. Isparta basını olarak birkez daha yasta olduğumuzu belirtir, yüce Türk Milletine başsağlığı dileriz”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap