Trafik Haftası Eğirdir'de Etkinliklerle Kutlanıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Trafik Haftası Eğirdir'de Etkinliklerle Kutlanıyor
Haberin Tarihi: 8.5.2024 15:06:58 - Okunma Sayısı:231 defa okundu.

Eğirdir İlçe Emniyet Amirliği Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği Personeli tarafından Trafik Güvenliği eğitimi verildi.

TRAFİK HAFTASI EĞİRDİR'DE ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR

Trafik düzeni ve güvenliğinin artırılması, karayollarını kullananların kurallara uymaları yönündeki farkındalığının ve paydaş kurum ve kuruluşlarla iş birliği ve koordinasyon içerisinde trafik güvenliğine olan katkılarının artırılması amacıyla her yıl Mayıs ayının ilk cumartesi günü “Karayolu Trafik Güvenliği Günü”, takip eden hafta ise “Karayolu Trafik Haftası” olarak kutlanıyor.

 Bu yıl 04-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında “Hayatla Yarışılmaz” sloganıyla düzenlenen “2024 Yılı Karayolu Trafik Haftası Etkinlikleri’’ kapsamında Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği Personeli tarafından İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine  Trafik Güvenliği eğitimi verildi.

Ayrıca Muazzez Yaşar Şapçı İlkokulu öğrencileriyle Medrese kavşağındaki yaya geçidinde "Kırmızı Düdük Uygulaması" ve "Trafik Dedektifleri" uygulaması yapıldı.

Etkinlikler kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda  ilçemiz okullarından bir grup öğrenci  de il merkezinde bulunan trafik eğitim parkında uygulamalı olarak "Trafik Eğitimi" gördü.

- Emel TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap