EĞİRDİR İMAM HATİP LİSESİ 40’NCI MEZUNİYET YILINI KUTLAYACAK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR İMAM HATİP LİSESİ 40’NCI MEZUNİYET YILINI KUTLAYACAK
Haberin Tarihi: 21.6.2024 11:34:47 - Okunma Sayısı:670 defa okundu.

Eğirdir İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği ile Eğirdir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü işbirliğinde 40’ncı Mezuniyet yılı etkinliği düzenlenecek.

EĞİRDİR İMAM HATİP LİSESİ 40’NCI MEZUNİYET YILINI KUTLAYACAK

Eğirdir İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği ile Eğirdir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü işbirliğinde 40’ncı Mezuniyet yılı etkinliği düzenlenecek.

29 Haziran 2024 Cumartesi günü yapılacak olan 40. Mezuniyet yılı etkinliklerinde mezunlar buluşması da yapılacak.

Program, 29 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 12.20’de Hızırbey Camiinde öğle namazı öncesi Mevlid-i Şerif okunması ile başlayacak.

Eğirdir Anadolu İmam Hatip Lisesinde saat 16.00’da başlayacak program ise şu şekilde:

-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması

-Kuran-ı Kerim Tilaveti

- Açılış konuşması

-Selamlama konuşmaları

- Ödül töreni

- İsim Verilen konferans ve Okul kütüphanesinin açılışı

- İkram ve kapanış.

Eğirdir İmam Hatip Mezunları Derneği tertip komitesi tarafından yapılan açıklamada:

Nice  40. Yıllara…

          "Bu  yıl  Okulumuz Eğirdir Anadolu İmam Hatip Lisemizin 40. Mezuniyet yılı . Bundan tam 40 yıl önce 1984 yılında ilk mezunlarını verdi. Aradan geçen bunca yılda okulumuzda nice öğretmenler, idareciler görev yaptı. Yüzlerce öğrencimiz mezun oldu, hayata  atıldı.  Kimi Üniversitede hoca, kimi öğretmen, kimi polis. Kimi imam, kimi de  başarılı  iş  insanı oldular. Hepsi de bulundukları görevi en iyi şekilde yaparak başarılı oldular. İmam Hatipli olduklarını asla unutmadılar. Mezun oldukları okulu en iyi şekilde temsil ettiler. Aynı zamanda kendi çocuklarını da İmam Hatip sevdası ile yetiştirdiler. Onlarda babalarının mezun olduğu okuldan mezun oldular. Baba - oğul, anne – kız  İmam  Hatipli oldular. Ne mutlu onlara…

        Yaşanan bu 40 yılda acı tatlı olaylarda eksik olmadı. Kimi öğrencimizin başarısını duyduk sevindik, kimi öğretmen veya  öğrencimizin  Hakka yürüdüğünü duyduk üzüldük. Başarılarla  geçen  yıllardan sonra  felaketler gördük üzüldük. Unutamadığımız bir 28 Şubat dönemi geçirdik. Tüm ülkeyi olumsuz etkileyen 28 Şubat kararları en ağır darbeyi İmam Hatiplilere vurdu. Nice öğrencilerimiz kat sayı mağduru oldular ama pes etmediler ve daha fazla çalışarak onun da üstesinden gelmeyi bildiler. İmam Hatip davasından asla vazgeçmediler. Şimdi hayatın her alanında İmam Hatipli sevdalısını ve okullumuz mezununu görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor.40. yılını yaşadığımız bu yılda  tüm  mezunlarımızı ve bize gönül verenleri kutluyoruz. Nice 40 yıllara hep beraber İnşallah.

        40.yıl kutlamalarında buluşmak üzere…"

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap