"Minik Hanımlar Minik Beyler"Gösterilerini Sundular...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"Minik Hanımlar Minik Beyler"Gösterilerini Sundular...
Haberin Tarihi: 11.5.2013 09:45:00 - Okunma Sayısı:2093 defa okundu.

Eğirdir Gülpembe Anaokulu yıl sonu etkinliği düzenledi.

“Minik Hanımlar Minik Beyler” Gösterilerini Sundular…

 

            Eğirdir Gülpembe Anaokulu yıl sonu etkinliği düzenledi.

            9 Mayıs 2013 Perşembe günü Kervansaray Düğün ve Toplantı Salonu’nda saat 18:00’de gerçekleşen törende minik hanımlar minik beyler 1 yıl boyunca hazırlamış oldukları oyunları, cicili bicili kıyafetleriyle büyük beğeni topladılar.                           

            Gülpembe Anaokulu yıl sonu etkinliğine Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necla Bozhüyük, Okul Müdürü Ayşe Baran, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

            Yıl sonu etkinliği programında Gülpembe Anaokulu Müdiresi Ayşe Baran bir açılış konuşması yaparak şunları söyledi: “Değerli misafirlerimiz ve değerli velilerimiz, sizler bizlere en kıymetlilerinizi teslim ettiniz. Sizin en kıymetlileriniz bizim en kıymetlimizdir. Çünkü, emanetin yükü ve sorumluluğu ağırdır. Siz bizlerle evladınızı paylaştınız. Bu paylaşım çok önemli bir paylaşım. Şundan emin olun ki bizler, öğretmenlerimiz, personelimiz çocuklarımızın üzerine titredik ve titriyoruz. Titrerken onların özgüvenini sarsmadan ve değerlerimize de sahip çıkarak destekledik. Onlar bizim inci tanelerimiz. Bugün bizlere çalışmalarının semeresini sunacaklar, biz de keyifle izleyeceğiz. Sizden ricam lütfen program sona ermeden çıkmayalım. Çünkü, her çocuk özeldir, her çocuk değerlidir.” dedi.

            Daha sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral ise, “Her yıl olduğu gibi bugün ilçemizde kutlanan yıl sonu etkinliğini bu yıl da kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yıl sonu programları Mayıs ayında başlıyor, okullarımız kapanıncaya kadar devam ediyor. Bugün çok sevinçliyiz. Bu güzel çocuklarımız yarın vatanımıza, milletimize, devletimize ve bütün insanlığa hizmet edecekler. Onlar bizim en kıymetli varlıklarımız. Geleceğimizin teminatı olan ve gün geçtikçe ilerleyen Türkiye’mizde çocuklarımız inşallah iyi yerlere gelirler.” dedi.

            Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral sözlerinin sonunda 12 Mayıs “Anneler Günü” dolayısıyla salonda bulunan bütün annelerin Anneler Günü’nü kutladıktan sonra 12 Mayıs Pazar günü düzenlenecek olan 10’ncu Oluklacı Şenliğine herkesi davet etti.

            Konuşmaların ardından gösterilere geçildi.

            Minik Mantarlar, Gülen Yüzler, Yıldızlar, Kelebekler, Minik Kalpler, Uğur Böcekleri grupları birbirinden güzel gösterilerini sundular ve büyük beğeni aldılar.

Anne ve babalar çocuklarını heyecan ve sevinçle seyrederek duygulu anlar yaşadılar ve bol bol fotoğraf çekip bugünü ölümsüzleştirdiler.

 

Haber: EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap