Toplum Sağlığı Merkezi Çalışanları Huzurevi'ni Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Toplum Sağlığı Merkezi Çalışanları  Huzurevi'ni Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 7.10.2015 16:25:00 - Okunma Sayısı:1516 defa okundu.

Eğirdir İlçe Sağlık Müdürlüğü Toplum Sağlığı Merkezi çalışanları Huzurevi'ni ziyaret ettiler

Toplum Sağlığı Merkezi Çalışanları  Huzurevi’ni Ziyaret Etti

 

            Eğirdir İlçe Sağlık Müdürlüğü Toplum Sağlığı Merkezi çalışanları Huzurevi’ni ziyaret ettiler                     

            Sağlıklı ve aktif yaşlanan bir toplum oluşturmak, 65 ve üzeri yaş grubuna yönelik sağlık hizmetlerini geliştirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

            1 Ekim Dünya Yaşlı Günü dolayısıyla Eğirdir Huzurevi sakinlerini ziyaret eden Toplum Sağlığı Merkezi çalışanları burada bulunan büyüklerimizin ellerini öperek onlara karanfil verdiler.

            Bizleri bu günlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, onlara gereken saygıyı ve ihtimamı göstermek, toplum olarak hepimizin görevidir.

            Yaşlılarımız, yaşanmışlıklarıyla geçmişimiz; örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizdir. Onlar örfümüz, âdetimiz, geleneklerimiz ve hoş sohbetlerimizdir. Onlara verdiğimiz değerler ile geleceğimizi yeniden kuracağız.

            Biz de Akın Gazetesi olarak tüm büyüklerimizin “1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ”nü kutluyor, minnet ve şükran duygularımızla, yaşam sevinçlerimizin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap