15:19:11 Davraz’ın Zirvesinde Güçlü Tanıtım 14:51:08 Senanur ile Mehmet Ali Dünyaevine Girdi 09:37:45 8.ISPARTA KİTAP FUARI KAPILARINI KİTAP SEVERLERE AÇTI 09:32:44 EĞİRDİR’DE SOSYAL KONUTLAR İÇİN KURA HEYECANI 17:17:11 GİRİŞİMCİ KADINLAR YILBAŞI PAZARI 3. KEZ KAPILARINI AÇTI 17:09:35 ISPARTA’NIN DÜNÜ BUGÜNÜ YARINI  SEMPOZYUMU III GENEL DEĞERLENDİRME 2025 (11. Bölüm) 16:37:50 CANLAR MOTOR Isparta’da Hizmete Açıldı 16:22:23 HAYIRSEVER ŞENÇOPUR’UN YAPTIRDIĞI HUZUREVİ PROTOKOLLE BAKANLIĞA DEVREDİLDİ 15:41:23 PROFİLO EĞİRDİR YETKİLİ BAYİSİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI 09:35:16 SDÜ’de Akademik Performans Ödül ve Biniş Giyme Töreni Gerçekleştirildi 16:18:55  ISPARTA’NIN DÜNÜ BUGÜNÜ YARINI SEMPOZYUMU III GENEL DEĞERLENDİRME 2025 (10. Bölüm) 15:33:16 Tepeli Köyü Muhtarından Örnek Davranış Susuz Tarıma Öncülük Ediyor 14:06:33 Vali Abdullah Erin’den Sütçüler İlçesine Kapsamlı Ziyaret 13:50:23 Vali Abdullah Erin'den Şehit Annesine Ziyaret 13:40:11 Vali Abdullah Erin Aşağıyaylabel Köyü’nde Vatandaşlarla Buluştu 12:03:57 GENÇ GİRİŞİMCİLER ATABEY MYO'DA ÜRETİMDEN İHRACATA GİDEN BAŞARI HİKAYELERİNİ PAYLAŞTI 10:17:14 SDÜ BİRİMLERİNDE BULUNAN ASANSÖR KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAKLARI VE TELEFON SANTRALİ BAKIMI YAPILMASI İŞİ 10:14:59 İHALE İLANI AKARYAKIT SATIN ALINACAKTIR 16:25:14 ISPARTA’NIN DÜNÜ BUGÜNÜ YARINI  III SEMPOZYUMU GENEL DEĞERLENDİRME 2025 (9. Bölüm) 13:56:59 EĞİRDİR’DE MODERN YAŞAMIN KAPILARI AÇILIYOR!

EVLENECEK YENİ ÇİFTLERE MÜJDE

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EVLENECEK YENİ ÇİFTLERE MÜJDE
Haberin Tarihi: 31.10.2024 10:24:43 - Okunma Sayısı:619 defa okundu.

İKİ ÖNEMLİ PROTOKOL İMZALANDI

EVLENECEK YENİ ÇİFTLERE MÜJDE

İKİ ÖNEMLİ PROTOKOL İMZALANDI

Isparta Belediyesi ve İl Müftülüğü’ne evlenmek üzere başvuran çiftlerin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne yönlendirilerek Aile Eğitim Programı, Evlilik Öncesi Eğitim Programı ve Aile Danışmanlığı hizmetinden faydalanmalarının sağlanmasına ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

Ayrıca Isparta Belediyesi tarafından inşası devam eden 30 yatak kapasiteli Kadın Konukevi binasının, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğüne bedelsiz 10 yıl süreyle tahsisine ilişkin protokol imzalandı.

Isparta Valiliği’nde Valimiz Abdullah Erin, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Müftüsü Muharrem Biçer ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Güçlü tarafından imzaların atılmasıyla her iki protokol de yürürlüğe girdi.

Valimiz Abdullah Erin, imza töreninde yaptığı konuşmada “Bu protokolle; fiziksel, duygusal, psikolojik ve ekonomik şiddete maruz kalan kadınların geçici olarak konaklayabilecekleri uygun bir alan, Belediyemiz tarafından tahsis edilmiş oluyor. Bunun için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun diyorum. Bir diğer protokolümüz yine Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz, Müftülüğümüz ve Belediyemiz iş birliğiyle yürütülecek bir çalışmayla ilgili. Biliyorsunuz toplumun temeli ailedir, aile yapısının güçlendirilmesine yönelik bir protokolü imza altına almış bulunuyoruz. Evlilik, uzun soluklu bir yolculuktur. Evliliğin sağlıklı bir şekilde devam ettirilmesi, sağlıklı çocukların o aile çatısı altında büyümesi, dolayısıyla sağlıklı bir aile sağlıklı bir toplumun oluşturulmasına yönelik yapılacak çalışmaları imza altına almış bulunuyoruz. Belediye veya Müftülüğe evlilik akdi için başvuru yapan gençlerimize yönelik tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak evlilikte karşılaşabilecekleri problemler ve bunların aşılmasına yönelik yol gösterici mahiyette bir aile danışmanlığı hizmeti sunulmuş olacak. İnşallah bu protokol kapsamında daha sağlam aile yapısına sahip bir toplumu oluşturmanın gayreti ve çabası içerisinde olacağız” dedi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap