Eğirdir MAREM'de İstatistik Eğitimi Verildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir MAREM'de İstatistik Eğitimi Verildi
Haberin Tarihi: 9.10.2015 18:02:00 - Okunma Sayısı:3540 defa okundu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 2015 yılı Hizmet İçi Eğitim Programı çerçevesinde Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (MAREM) tarafından İstatistik ve Deneme Teknikleri 1 eğitiminin ilk kuru 5-8 Ekim 2015 tarihleri arasında Eğirdir'de yapıldı.

Eğirdir MAREM’ de İstatistik Eğitimi Verildi

 

            Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 2015 yılı Hizmet İçi Eğitim Programı çerçevesinde Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (MAREM) tarafından İstatistik ve Deneme Teknikleri 1 eğitiminin ilk kuru 5-8 Ekim 2015 tarihleri arasında Eğirdir’de yapıldı. İstatistik ve Deneme Teknikleri 1 eğitimine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM)’ne bağlı değişik Araştırma Enstitü Müdürlüklerinden gelen 25 teknik personel katıldı. MAREM personelinden Zir. Yük. Müh. Alamettin BAYAV tarafından 4 gün süreyle İstatistik ve Deneme Teknikleri 1 konusunda eğitim verildi.

            Eğitimin açılışında konuşan MAREM Teknik Koordinatörü Hüseyin AKGÜL; Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünü tanıtan sunumu yaptıktan sonra eğitimin katılan teknik elemanlara faydalı olması temennilerinde bulundu.

            İlk kura katılan teknik personele 3-6 Kasım 2015 tarihleri arasında Tarımsal Araştırmalarda İstatistik Paket Programı Kullanımı eğitimi verileceği bildirildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap