15:57:42 Isparta’nın İhracatı Ekimde Yüzde 33 Arttı 15:51:57 VAKIF KATILIM İLE ITSO’DAN KOBİ’LERE E-DÖNÜŞÜM FIRSATI 15:49:31 ISPARTA’NIN DÜNÜ BUGÜNÜ YARINI  III SEMPOZYUMU GENEL DEĞERLENDİRME 2025 (3. Bölüm) 15:08:18 AFAD EKİPLERİ EĞİRDİR’DE OBRUK OLUŞAN ELMA BAHÇESİNDE İNCELEME YAPTI 13:39:27 Milletvekili Osman Zabun'dan Müjde 11:59:24 Isparta’da Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplandı 11:50:51 Isparta’da Afet Koordinasyon Kurulu Toplandı 11:39:50 MESAM Genel Kurulu AKM’de Gerçekleşti’2025 11:28:03 Gabin Ağa’nın Hürmeti Başkan Başdeğirmen’in Bereketi 09:41:45  60 ADET TELEFON ELE GEÇİRİLDİ 09:35:33 YUNUS TİMLERİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU 09:28:59 ISPARTA POLİSİ UYUŞTURUCUYA GÖZ AÇTIRMADI 18:10:17 BASIN İLAN KURUMU ANTALYA BÖLGE MÜDÜRÜ İDRİS CİRİT KAYMAKAM ÇİMŞİT İLE BELEDİYE BAŞKANI ÖZER’İ ZİYARET ETTİ 17:32:59 ISPARTA’NIN DÜNÜ BUGÜNÜ YARINI  III SEMPOZYUMU GENEL DEĞERLENDİRME 2025 (2. Bölüm) 17:32:21 ISPARTA’NIN DÜNÜ BUGÜNÜ YARINI  III SEMPOZYUMU GENEL DEĞERLENDİRME 2025 (2. Bölüm) 15:47:39 ISPARTA’DAN SAGALASSOS ANTİK KENTİ’NE İKİ YÜRÜYÜŞ ROTASI AÇILDI 14:16:16 Yazılı Kanyon Tabiat Parkı’nda Orman Botaniği Uygulaması Gerçekleştirildi 12:27:51 EĞİRDİR’DE JANDARMA PERSONELİNE MADDE BAĞIMLILIĞI EĞİTİMİ VERİLDİ 12:03:40 BİK Bölge Müdürü Cirit’ten Eğirdir Akın Gazetesine Ziyaret 11:19:28 Kılıç Köyü Doğalgaza Kavuştu

Eğirdir MYO’da Kuşaklar Mutfakta Buluştu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir MYO’da Kuşaklar Mutfakta Buluştu
Haberin Tarihi: 15.1.2025 16:20:04 - Okunma Sayısı:1187 defa okundu.

ISUBÜ İkinci Bahar Üniversitesi öğrencileri Eğirdir MYO Mutfağı’nda öğrencilerle yemek yaptılar.

Eğirdir MYO’da Kuşaklar Mutfakta Buluştu

ISUBÜ İkinci Bahar Üniversitesi öğrencileri Eğirdir MYO Mutfağı’nda öğrencilerle yemek yaptılar.

9 Ocak 2025 tarihinde “Eğirdir MYO’da Kuşaklar Mutfakta Buluşuyor / ISUBÜ İkinci Bahar Üniversitesi Mutfakta” etkinliği gerçekleştirildi. Saat 10:30 da başlayan etkinliğe Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yaşlanma Ve Gelişim Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Aslı Metin önderliğinde on yedi İkinci Bahar Üniversitesi öğrencisi katıldı.

Mutfakta uygulamaya geçilmeden önce Eğirdir MYO Şehit Komiser Osman Demir Konferans Salonunda Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Çetin Meydan tarafından; Öğr. Gör. Hüseyin Duman, Öğr. Gör. Atilla Gökdemir, Öğr. Gör. Fatih Herdem ve Öğr. Gör. İlhami Mercan’ın katılımları ile okul, Aşçılık ve Turizm ve Otel İşletmeciliği programlarının tarihçesinin yanı sıra her iki programda yapılan çalışmalarla ilgili İkinci Bahar Üniversitesi öğrencilerine bir brifing verildi. ISUBÜ Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Nilgün Budak ise toplantıya katılarak toplumsal katkı adına bu etkinliğin çok değerli olduğunu belirterek katılımcılara teşekkür etti.

Brifingin ardından mutfağa geçilerek aşçılık programı öğrencileri ile İkinci Bahar Üniversitesi öğrencilerinden menüde alan “Haydari, Şakşuka, Havuç Tarator, Humus, Mevsim Salata, Hasan Paşa Köfte Ve Un Kurabiyesi” için ayrı gruplar oluşturularak hazırlık ve üretim yapıldı.

Etkinliğin bitiminde iki kuşak öğrencisi katılımcıları okul yemekhanesinde ürettikleri yemekleri birlikte tattılar. Yemek sonrası okul konferans salonuna geçilerek, Eğirdir MYO Müdürü Mustafa Gök yaptığı konuşmada; Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Çatal ile bu etkinliği planladıklarını, bunun üzerine birimlerin işbirliği ile bugünkü etkinliği gerçekleştirdiklerini, bu etkinliği iki, üç güne çıkartarak devam ettirmek istediklerini belirterek, İkinci Bahar Üniversitesi öğrencilerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

İkinci Bahar Üniversitesi öğrencileri “Eğirdir MYO’da Kuşaklar Mutfakta Buluşuyor / ISUBÜ İkinci Bahar Üniversitesi Mutfakta” etkinliğinden çok memnun olarak ayrıldıklarını ve bahar yarıyılında da pasta üretim etkinliği düzenlenmesini beklediklerini belirttiler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap