Bedre plajında hizmetler hız kesmeden devam ediyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Bedre plajında hizmetler hız kesmeden devam ediyor
Haberin Tarihi: 11.11.2015 09:18:00 - Okunma Sayısı:1656 defa okundu.

Tuvalet, duş ve soyunma giyinme kabinlerindeki tamir ve tadilat ihtiyacı nedeniyle gelenlerin ihtiyaçlarını karşılayamaz duruma gelen ve zaman zaman ulusal ve yerel basında da eleştirilere maruz kalınan Bedre plajında bir süreden beri binalarda tamirat ve tadilat çalışmaları sürüyor.

Bedre plajında hizmetler hız kesmeden devam ediyor

 

            Tuvalet, duş ve soyunma giyinme kabinlerindeki tamir ve tadilat ihtiyacı nedeniyle  gelenlerin ihtiyaçlarını karşılayamaz duruma gelen ve zaman zaman ulusal ve yerel basında da eleştirilere maruz kalınan Bedre plajında bir süreden beri binalarda tamirat ve tadilat çalışmaları sürüyor.  

            Bedre Plajında incelemelerde bulunan İlçe Kaymakamı Abdullah AKDAŞ çalışmalar hakkında bilgi aldı.

            Tuvalet, duş kabinleri ve soyunma-giyinme kabinlerinde yapılan tamirat ve tadilat çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Akdaş “Plajda yapılmakta olan çalışmaları yakından bizzat takip ediyor ve her aşamasından bilgi sahibi oluyorum. Isparta’mızın incisi Eğirdir Gölü’nün en güzel plajından biri olan Bedre Plajı  kamp yapmak isteyen gruplar tarafından   tercih edilirken, diğer il ve ilçelere  yakınlığı nedeniyle de tercih edilmektedir. Amacımız çalışmaları şimdiden başlatarak önümüzdeki sezona, Duşları- Tuvaletleri-Soyunma-giyinme kabinleri yapılmış, otopark yeri ayarlanmış ve çadır kamp yerleri dizayn edilmiş ve tüm eksiklikleri giderilmiş bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktır. Gelecek sezonda Bedre plajı; yeni yüzüyle sahili temizlenmiş piknikçiler için mangal alanlarına kadar düzenlenmiş bir şekilde hizmet verecek.” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap